Spitalul cu cel mai bun punctaj la calitatea serviciilor și siguranța pacienților

Data:

Spitalul cu cel mai bun punctaj la calitatea serviciilor și siguranța pacienților este Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca. Unitatea a obținut cel mai mare punctaj în rândul spitalelor din țară la acreditare, de nu mai puțin de 98,42%.

Unitatea sanitară funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, a fost reacreditată de către Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate.

„Felicit întregul colectiv al Spitalului de Boli Infecțioase pentru certificarea obținută, cu un punctaj record.  

În ce privește Consiliul Județean Cluj, am urmărit să le fim în permanență aproape și să le ușurăm munca, dovadă fiind investițiile extrem de consistente pe care le-am realizat constant în spital, atât din fonduri europene cât și din bugetul propriu, în vederea asigurării unui act medical de cea mai înaltă calitate”, a transmis Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Citește și: Cum luptă o agenție a statului cu traficul de persoane: video cu 500 de vizualizări, plătite cu 100.000 de euro

Cum a fost făcută evaluarea?

Activitatea de evaluare a presupus analiza a 3.589 de indicatori prin care membrii comisiei au măsurat gradul de asigurare și îmbunătățire continuă a calității serviciilor de sănătate și a siguranței pacientului.

Citește și Tânără din Suceava a făcut infarct la 22 de ani: „Este cea mai tânără pacientă”

În urma procesului de analiză și evaluare a tuturor criteriilor, Spitalul de Boli Infecțioase a obținut un punctaj de nu mai puțin de 98,42%, cel mai mare punctaj în rândul spitalelor din țară, care „demonstrează un standard foarte înalt al calității actului medical”, potrivit CJ Cluj.

Acreditarea Spitalului Clinic de Boli Infecţioase din Cluj a survenit la finalul unui extrem de laborios proces de evaluare a tuturor structurilor, compartimentelor funcţionale şi a serviciilor acestuia. Termenul de valabilitate a certificatului de acreditare este de cinci ani.

Mai multe, în Monitorul de Cluj.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Festival Holistic la Iași | Ziarul de Iași

Festival Holistic la Iași, evenimentul va avea loc în...

Medici stomatologi de elită folosesc materiale sanitare cumpărate „la negru”, din surse neclare

Medici stomatologi de elită folosesc materiale sanitare cumpărate „la...

Transplantul hepatic se va putea face și la Cluj | Monitorul de Cluj

Transplantul hepatic se va putea face și la Cluj,...

Românii nu știu despre bolile endocrine, arată președinta asociației de profil | Oltenia LIVE

Românii nu știu mare lucru despre bolile endocrine, arată...