Surori ucise pe aceeaşi trecere de pietoni, la 11 ani distanţă (VIDEO)

Data:

Surori ucise pe aceeaşi trecere de pietoni, la 11 ani distanţă. Accidentul care a avut loc joi seară, pe 1 februarie 2024, s-a petrecut sub ochii nurorii victimei, în vârstă de 76 de ani.

În stare de şoc, aceasta a avut un deja-vu sinistru, realizând că femeia de lângă ea a fost lovită aproape în acelaşi mod ca şi sora ei, în urmă cu mai bine de 11 ani.

Mai exact, pe 31 ianuarie 2013, drumul spre biserică al celor două surori s-a terminat tragic. Acestea au fost lovite, la primele ore ale dimineţii, de un microbuz de călători chiar pe trecerea de pietoni.

S-a întâmplat după ce şoferul unui microbuz a pierdut controlul maşinii, din cauza gheţii şi le-a lovit pe cele două pe trecerea de pietoni din faţa fostei SIMCOS, actualul magazin Lidl. Cele două se deplasau spre o biserică din zonă pentru a participa la o slujbă. Impactul a avut loc pe sensul de mers către gară.

Citește și Primarul Botoșaniului a umplut orașul cu florile preferate ale amantei

Surori ucise pe aceeaşi trecere de pietoni

Sora mai mare, în vârstă de 67 de ani, a murit pe loc. Sora mai mică, atunci de 65 de ani, a fost transportată de o ambulanţă în stare gravă la Urgenţe. 

„Pacienta a suferit o fractură de claviculă, contuzie hemitorace stâng, contuzie coapsă dreaptă şi gambă stângă. A fost transportată în stare gravă la spital”, a spus un medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. După o perioadă lungă de spitalizare, femeia a fost stabilizată şi ulterior a reuşit să se recupereze.

surori

Cadrele medicale au spus atunci că femeia a reuşit să păcălească moartea, după accidentul grav căruia i-a supravieţuit. 11 ani şi o zi mai târziu, însă, tragedia a lovit din nou în acelaşi loc.

Acum în vârstă de 76 de ani, aceasta se îndrepta cu nora ei tot pentru a lua parte la o slujbă în aceeaşi zonă a oraşului. Era joi seară, iar un microbuz de călători circula pe sensul de mers spre Gară.

Şoferul, în vârstă de 72 de ani, a spus că le-a observat târziu pe cele două femei, care ar fi traversat în diagonală, pe lângă trecerea de pietoni.

A frânat, iar microbuzul s-a oprit chiar în dreptul femeii de 76 de ani, pe care a doborât-o pe asfalt. Impactul cu carosabilul a fost unul deosebit de grav, femeia suferind mai multe leziuni severe.

Mai multe, inclusiv VIDEO, citiți în Monitorul de Botoșani.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related