Tânără torturată de un concubin care i-ar putea fi tată

Data:

Relațiile dintre copile și bărbați trecuți de prima tinerețe își arată tot mai frecvent riscurile, scoțând la iveală implicații greu de gestionat pentru tinerele care își aleg parteneri mai experimentați

O tânără din județul Galați a fost băgată în spital zilele trecute după ce concubinul de care o despart nu mai puțin de 26 de ani a bătut-o încontinuu, o zi și o noapte. Respectul reciproc și echilibrul de autoritate sunt decisive în soarta relațiilor și scad semnificativ în legăturile care implică parteneri în care există diferențe mari de vârstă. Iar când femeile sunt cu mult mai tinere, riscul de victimizare, fizică și sau/psihică crește progresiv.

Citește și România a fost, anul trecut, cel mai ieftin stat din UE la alimente şi băuturi nealcoolice

Cea mai recentă dovadă că bărbatul mai ”bătrân” nu este neapărat și mai bun este un caz petrecut la câțiva kilometri de Galați, la Schela, unde o fată abia trecută de majorat a fost stâlcită în bătaie de concubinul ei, care are nici mai mult, nici mai puțin de 44 de ani. Scandalul care a culminat cu internarea în spital a tinerei femei a început într-o după amiază, într-un bar din comună, unde aceasta s-ar fi luat la ceartă cu bărbatul cu care își împărțea viața. Ca să îi arate cine e ”șeful”, individul nu ar fi ezitat să o corecteze fizic chiar în cârciumă, lovind-o cu palmele și pumnii peste cap. Ajunși acasă, peste noapte, ar fi continuat să o bată. Citiți mai multe despre drama tinerei în Viața Liberă.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...