Târgul de Crăciun din Craiova ar putea fi votat drept cel mai frumos din Europa

Data:

Municipalitatea craioveană a anunțat că a început competiția pe www.europeanbestdestinations.com pentru cel mai frumos târg de Crăciun din Europa, potrivit Știri Craiova

Craiova este singurul oraș din țara noastră care apare în acest clasament. Orașul a plătit anul acesta circa 11.500 euro pentru a participa în continuare la concursurile organizate de site-ul european și, totodată, să fie promovat în diverse articole ca destinație turistică din România. În 2021, costurile cu înscrierea s-au ridicat la circa 24.000 de euro.

Anul trecut am ieșit pe locul 6. Iar anul acesta, Craiova e, din nou, singura destinație selectată din România. Se poate vota o dată la 24 de ore, de pe un IP, pana pe 8 decembrie 2022. Va rugăm să ne susțineți!”, au transmis reprezentanții Biroului Imagine din cadrul Primăriei Craiova.

Citește și: Este Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor (presshub.ro)

Printre celelalte orașe candidate pentru Cel mai frumos târg de Crăciun se numără Asti – Italia, Dresden, Essen, Rothenburg și Trier – Germania, Bruxelles și Brugess – Belgia, Medeira – Portugalia, Manchester – Anglia, Edinburgh – Scoția, Budapesta – Ungaria, Tallinn – Estonia, Gdansk – Polonia, Praga – Cehia, Montbeliard – Franța, Viena – Austria, Valkenburg – Olanda, Bratislava – Slovacia, Madrid – Spania.

FOTO: Știri Craiova

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related