Topul celor mai scumpe 10 vile din Iași scoase la vânzare

Data:

Topul celor mai scumpe 10 vile din Iași. Case cu panouri solare, independente energetic sau situate atât în apropiere de centrul oraşului, cât şi cu acces facil către aeroport, astfel încât proprietarii lor, sau clienţii acestora să nu piardă timpul în trafic (în cazul în care vilele de lux din Iaşi se transformă în hoteluri, de exemplu). Urmând tendinţele generale, dar şi viaţa de zi cu zi a Iaşului, oferta de pe piaţa imobiliară a vilelor de lux s-a schimbat în ultimul an.

Am făcut un top al celor mai scumpe zece vile din oraş, toate cu preţuri de peste un milion de euro şi, prin intermediul prezentării lor din oferte ne-am uitat puţin “pe gaura cheii” ca să vă spunem cum trăiesc cei mai înstăriţi ieşeni.

1. Vilă – 740 mp – 11.000 mp teren. Preţ: 2.650.000 euro. Zona: Bucium. Cea mai scumpă casă aflată la vânzare în Iaşi e o vilă din Bucium de 740 de metri pătraţi, care se vinde împreună cu 11.000 mp de teren. Casa, pare desprinsă din serialul Beverly Hills 90210. O ştire de acum 11 ani anunţa că vila în care s-a turnat celebrul serial a fost scoasă la vânzare, datorită faimei, cu 9 milioane de dolari. Proprietatea din Bucium, Iaşi, care nici nu a fost vedetă de film, se vinde cu 2.650.000 de euro.

Citește și: Primarul din Baia Mare condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare

Proprietar ar fi un medic din Iaşi, spun surse din domeniul imobiliarelor. Iar grija cu care a fost construită, astfel încât casa să nu sufere, de exemplu, în cazul unor întreruperi de energie electrică, pare să fie aceeaşi ca a unui chirurg în sala de operaţie. Potrivit anunţului de vânzare, vila din Bucium e compusă din demisol, parter şi mansardă şi a fost finalizată în anul 2015. Agenţii imobiliari precizează şi că “ imobilul a fost construit după un parcurs de cinci ani, la care au participat constructori de renume”. Vila de lux se vinde mobilată şi utilată.

Designul, susţine vânzătorul, e mediteraneean, cu finisajele interioare din lemn masiv şi tâmplăria exterioara din PVC, cu geam termopan. “Încălzirea se face prin două centrale termice pe gaz şi a treia pentru apa caldă. De asemenea, imobilul este prevăzut cu sistem de climatizare (AC), interfon, sistem de supraveghere video – 16 camere video, automatizare poartă, alei/terase amenajate (placate cu piatră şi granit), spaţii verzi, grădină, foişoare din lemn/piatră, terase funcţionale prevăzute cu sistem de degivrare”.

Vila e gândită să ofere un confort peste media din România: în afară de cele şase dormitoare, are o sală de sport şi saună, terasă închisă prevăzută cu şemineu, dar şi o terasă deschisă o cameră de hobby, baie cu jacuzzi, panouri fotovoltaice (16 Kw), încălzire electrică în pardoseală pentru băile interioare, piscină (a cărei apă poate fi încălzită), “generator pe combustibil lichid – 60Kw (pentru situaţii de avarii/întreruperi – energie electrică)”, staţie de dedurizare şi filtrare a apei, dar şi “grătar din cărămidă, dotat cu plită lisa/plită ceaun, cuptor cu afumătoare la cald/rece”.

Continuarea în Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Dosarul vaccinurilor, un caz cu prea multe semne de întrebare

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un drum alternativă la Valea Oltului va fi asfaltat în întregime | Argeșul Online

Un drum alternativă la Valea Oltului va fi asfaltat...

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului | Monitorul de Cluj

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului. Primarul municipiului...