Un fost politician condamnat pentru omor vrea să fie eliberat din Penitenciarul Aiud. Ce a făcut în sala de judecată

Data:

Fostul politician al PDL Huneodara și șef al APIA, Marian Mihalache, bărbatul care și-a ucis cu sânge rece amanta, într-o cameră de hotel din Dublin, Irlanda, vrea să scape de închisoare. 

Momentan, acesta execută pedeapsa de 25 de ani de închisoare, pentru crimă, fiind încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud. 

Recent, în data de 26 aprilie, acesta s-a prezentat în fața magistraților Judecătoriei Aiud pentru a cere eliberarea condiționată, dar a plecat din sala de judecată cu o amendă penală de 3000 de lei pentru că a jignit atât judecătorul dar și avocatul din oficiu. 

Citește și: Aktual24: Profesorii au ironizat-o elegant pe Dana Budeanu la marșul din Capitală: „Poftim marș, Dana Budeanu”

Motivarea a fost făcută publică, iar în ea se regăsesc motivele pentru care fostul om politic și director de instituție publică a fost amendat de judecătorii din Aiud.

Fostul politician se face vinovat pentru o crimă care a îngrozit Irlanda în anul 2010, când și-a ucis amanta din gelozie, cu mai multe lovituri de cuțit. Crima a fost atât de groanzică, încât a oripilat opinia publică din Irlanda și chiar a fost subiectul unui documentar, despre bărbați geloși care comit crime.

Continuare în Alba24.ro!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: alba24.ro)

spot_imgspot_img
alba24.ro
alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Victor Micula scapă de închisoare | Bihoreanul

Victor Micula scapă de închisoare, într-un dosar în care...

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina | Oglinda de Azi

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina...

Un grup de interlopi din Prahova amenință doi polițiști | Aktual24

Un grup de interlopi din Prahova amenință doi polițiști....