Un inginer ieșean premiază șefii de promoție din comuna Tomești | Ziarul de Iași

Data:

spot_img

Un inginer ieșean premiază șefii de promoție din comuna Tomești, gestul său devenind tradiție în localitate.

De 10 ani, inginerul mecanic Adrian Olteanu premiază șefii de promoție și cei mai buni copii la disciplina Istorie de la Școala Gimnazială „D. D. Pătrășcanu” din Tomești.

De câțiva ani îi premiază și pe cei de la Școala Gimnazială Chicerea și la Școala Gimnazială Goruni. Premiul constă în 100 de dolari pe care elevii îi pot folosi cum își doresc.

Citește și: Ana Blandiana, distinsă cu Premiul Prinţesa de Asturia pentru Literatură: Consider că e o mare victorie pentru poezie și pentru România

Joi, 13 iunie, a avut loc cursul festiv al celor trei clase de a VIII-a de la Școala Gimnazială „D. D. Pătrășcanu” din Tomești.

Adrian Olteanu a fost prezent la eveniment și i-a premiat pe Robert Andrei Scutaru (șef de promoție) și pe Răzvan Ștefan Gârbea Răzvan Ștefan (premiant istorie).

Premiile sunt acordate în amintirea părinților lui Adrian, Cezar și Cătălina Olteanu, care au fost cadre didactice la școala din Tomești.

În 10 ani au fost premiați 62 de elevi

Maria Olteanu a fost învățătoare la Școala Gimnazială „D. D. Pătrășcanu” din Tomești, iar Petru Olteanu a fost profesor de istorie și director la cele trei școli (Tomești, Goruni și Chicerea).

Citește și: Concursul Internațional George Enescu: 149 de tineri violoniști, pianiști și violonceliști

„Este al zecelea an de când oferim premii la Școala Gimnazială «D. D. Pătrășcanu» Tomești. Mai oferim premii și la Școala Gimnazială Chicerea și la Școala Gimnazială Goruni.

Oferim premii șefilor de promoție de la cele trei școli, dar și celor mai buni copii la Istorie, pentru care primim numele de la profesori.

Adiacent acestor premii mai oferim un premiu și șefului de promoție de la Școala Gimnazială «Gheorghe Ciobanu» din Andrieșeni, pentru că mama mea a fost născută în această comună”, a precizat Adrian Olteanu.

În total, în cei 10 ani, au fost premiați 62 de elevi, fiecare primind câte o diplomă și 100 de dolari.

Continuarea în Ziarul de Iași

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related