Un orădean repară ambarcațiuni din toată lumea. Printre lucrări, fostul vapor al lui Nicolae Ceaușescu

Data:

Pe un deal din satul Paleu, un orădean are o îndeletnicire cu totul aparte. El şi-a transformat atelierul în care repara maşini într-unul menit să dea viaţă bărcilor cu vâsle, vele sau motor uzate.

Fără nicio experienţă în domeniu, dar autodidact, Călin Ştef a devenit în scurt timp unul dintre cei mai cunoscuţi mecanici de ambarcaţiuni din ţară, după ce s-a lansat pe piaţă cu ajutorul reţelei de socializare Facebook. 

În adolescenţă, Călin Ştef, acum în vârstă de 35 de ani, şi-a dorit să fie preot, de aceea a urmat un profil de teologie la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, la începutul anilor 2000, iar apoi Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii din Oradea. Nu şi-a încheiat, însă, studiile universitare pentru că şi-a dat seama că nu i se potriveşte.

„La 20 de ani am renunţat la teologie şi am început să muncesc într-un service auto din oraş.

Am învăţat meserie destul de repede şi primeam multe comenzi, aşa că am vrut să-mi deschid o afacere proprie în acest domeniu”, povesteşte el.

Pentru a se perfecţiona, a urmat şi un curs de maistru mecanic, iar apoi, la 23 de ani, şi-a deschis un atelier pe strada Seleuşului din oraş.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citește și: PODCAST | Medic de familie: Îmi vine să râd când îmi amintesc ce aberații s-au spus despre vaccinul anti COVID-19

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related