United Galaţi a câştigat „Cupa României” la futsal

Data:

Formaţia United Galaţi a câştigat, luni seara, „Cupa României” la futsal, după o finală dramatică, disputată în Sala Sporturilor „Dunărea”, plină până la refuz de amatorii de sport din oraş. United s-a impus cu scorul de 5-4 (1-1), după ce, cu 13 minute înainte de finalul jocului, adversarii, Autobergamo Deva, conduceau cu 4-1. Gălăţenii, câştigători ai campionatului şi ai Supercupei în 2020, şi-au adjudecat astfel singurul trofeu care le lipsea din palmares.

Echipa din Deva a deschis scorul în minutul 4, prin Sasse, iar gazdele au egalat prin româno-brazilianul Daniel Araujo, în minutul 11. La pauză, cele două grupări au intrat la egalitate, dar după reluare oaspeţii au reuşit trei goluri consecutive, prin Sasse – 2 şi Covaci. Astfel, când mai erau doar 13 minute de joc, şansele gălăţenilor de a cuceri trofeul păreau infime. Însufleţiţi de antrenorul-jucător Florin Ignat şi de publicul extrem de pătimaş din Sala Sporturilor, cei de la United au început o cursă de urmărire care avea să se încheie cu o victorie miraculoasă. În numai cinci minute, Araujo, Pele şi Ignat au reuşit să ducă tabela de marcaj la un neverosimil 4-4. Gălăţenii au continuat să atace, iar insistenţa le-a fost răsplătită de golul înscris de Pele, care a stabilit scorul final, 5-4.

În finala care i-a adus în vitrină „Cupa României”, United a jucat în formula: Toniţa (Cîrdei) – Cireş, Burdujel, Crişan, Araujo – Crăciun, Ignat, Pele. Din lot au mai făcut parte: Păduraru, Boşneagă, Petică, Arhire şi Oană, titrează VIAȚA LIBERĂ.

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...