Untold este SOLD OUT. Listă de așteptare pentru cei care vor să vină la festival

Data:

spot_img

Organizatorii Untold, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale verii, anunță că toate abonamentele pentru cea de-a 8-a ediție a festivalului sunt epuizate.

Cei care doresc să experimenteze atmosfera Universului Untold, festival care ocupă locul 9 în lume în Top 100 Festivals, sunt invitați să opteze pentru abonamentele VIP.  Biletele de o zi reprezintă, de asemenea, o opțiune pentru cei care doresc să se alăture distracției pe parcursul unei zile. Pentru a oferi oportunitatea cât mai multor fani de a participa la acest festival magic, Untold va deschide o listă de așteptare limitată. 

Fiecare persoană interesată să participe la festivalul Untold, dar care nu a reușit să obțină un abonament în etapele de vânzare, se poate înscrie pe lista de asteptare de pe site-ul oficial al festivalului.

Citește și Mii de copii ieșeni trăiesc în comunism, Chirica și politicienii își numără milioanele de euro

Accesul la waiting list va fi disponibil începând cu data de 24 iulie. Lista de așteptare va fi gestionată în ordinea primirii înregistrărilor și va fi accesibilă doar pentru un număr limitat de fani. 

Cei care optează pentru a primi prin „Transfer”, biletul de o zi sau abonamentul din platforma de Check-in Online, sunt rugați să se asigure că persoana de la care primesc biletul sau abonamentul a realizat transferul catre adresa lor de e-mail. Pe langa transferul propriu-zis, din platforma de Check-in Online, este necesar să primeasca si biletul în format pdf sau fizic. Pentru accesul în festival e nevoie de un cod QR valid și Check-In Online. Citiți mai multe în Monitorul de Cluj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related