Victorie în fața patronilor unui club din Iași, prieteni ai primarului Chirica. Terasa de la Veneția se dezmembrează | Reporter de Iași

Data:

Victorie în fața patronilor unui club din Iași, prieteni ai primarului Chirica. Terasa de la Veneția se dezmembrează.

A început dezafectarea celebrului club Tiki Village situat pe malul lacului Ciric III (cunoscut drept Veneția). Contractul de concesionare pentru terenul și luciul de apă, semnat în 2013, a expirat în noiembrie 2023.

Patronii afacerii au amânat mai bine de jumătate de an operațiunile de înlăturare a amenajărilor. Le-au demarat acum câteva zile.

Citește și: Împrumuturile bizare făcute de Hubert Thuma, liberalul care țintește un nou mandat la șefia CJ Ilfov

Dosarul pentru instanță era pregătit

„Momentan, asta facem (demolarea – n.r.)”, a declarat Răzvan Ștefan Bădoi, unul dintre asociații Minisat, firma pe care a operat Tiki Village. „Ne gândim pe parcurs, să vedem”, a adăugat Bădoi despre planurile de viitor.

Surse din Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut Bârlad au declarat pentru REPORTER DE IAȘI că, în cazul în care administratorii afacerii nu s-ar fi conformat, dosarul pentru instanță era pregătit.

„Era o chestiune de zile până la depunerea acestuia”, a menționat sursa, sub rezerva anonimatului.

În nopțile toride de week-end, verile trecute, acesta era locul preferat de relaxare pentru primarul Mihai Chirica, edilul fiind bun și vechi prieten cu Alexandru Costea, cel care deține majoritatea părților sociale de la firma pe care funcționa Tiki Village.

Citește și: Cum a dispărut averea primarului din Mangalia după ce a început o anchetă a DNA

La fața locului, zilele trecute, două-trei persoane lucrau la demontarea construcțiilor. Vizibilă este demolarea platformei pe care în anii trecuți era amenajat locul de plajă, cel cu șezlonguri. Unul dintre asociați, Răzvan Ștefan Bădoi, a confirmat că se face dezafectarea.

Însă, a adăugat că nu a fost luată încă nicio decizie privind planurile de viitor.

Continuarea în Reporter de Iași

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporteris.ro)

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related