VIDEO Clotilde Armand: „Demolăm tot în această săptămână”

Data:

Clotilde Armand: „Demolăm tot în această săptămână”- Primăria Sector 1 a intrat cu excavatoarele în zeci de garaje și barăci ridicate ilegal. Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că a început demolarea a zeci de garaje și barăci ridicate ilegal pe domeniul public, adăugând că în locul lor vor fi spații verzi și parcări de reședință.

„Echipele Poliției Locale Sector 1 și ale Administrației Domeniului Public Sector 1 au început astăzi desființarea a zeci de garaje și construcții ilegale situate pe Intrarea Luncani, la doi pași de Gara de Nord și de Palatul CFR.

Câțiva locuitori au împrejmuit domeniul public încă din anii ’80, au ridicat garaje și barăci pe care de-a lungul timpului le-au umplut cu vechituri, electrocasnice stricate, fiare vechi și mașini abandonate. Imaginile vorbesc de la sine”, a scris ea pe Facebook, postând și un clip cu operațiunea.

„Chiar dacă ocupau ilegal domeniul public, se considerau proprietari. Vechile administrații nu i-a deranjat cu nimic. Documentele oficiale spun altceva. Demolăm tot în această săptămână, vom reconstrui întreaga zonă, acest spațiu îl redăm comunității, amenajăm spații verzi și locuri de parcare de reședință”, a adăugat Armand.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi | Știri Craiova

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi, în...