VIDEO Dominic Fritz a cântat la pian „Deșteaptă-te, române!”, de Ziua Națională

Data:

Dominic Fritz a cântat la pian, instrumentul fiind amplasat în Piaţa Libertăţii, imnul „Deşteaptă-te, române!”, de Ziua Națională a României.

„Nu am putut să las să treacă 1 Decembrie fără „Deșteaptă-te, române!”. E timpul generației noastre să ne croim propria soartă într-o Românie diversă, unită și europeană. La mulți ani, România!, La mulți ani, Timișoara!”, este mesajul care însoțește filmarea cu momentul inedit oferit la pian de primarul Timișoarei.

Dominic Fritz a cântat imnul național în Piața Libertății după ce a participat la parada militară de Ziua Naţională a României. La final, primarul a fost aplaudat de cei prezenţi în Piaţă.

Citește și: VIDEO. Moment emoționant. „Noi suntem români”, cântat de un ansamblu din Bistrița, într-un avion cu 200 de pasageri

Dominic Fritz a cântat la pian și a transmis un mesaj

Dominic Fritz a transmis un mesaj de Ziua Națională a României în care vorbește despre importanța ca unitatea României să fie clădită pe aprecierea diversității.

„Pe unitate – nu pe uniformitate – s-a clădit țara noastră, România. La 1 Decembrie 1918, s-au unit provincii diferite, cu tradiții și istorii diferite.

Citește și: VIDEO Un spectaculos foc de artificii în culorile tricolorului, la Alba Iulia

Doar când apreciem această diversitate, cu toate diferențele dintre noi, doar atunci unitatea devine posibilă. E lecția pe care cei de acum 105 ani, care au făcut România, ne-au lăsat-o moștenire. M-am bucurat azi, să mă întâlnesc cu români din toată țara.

De la Alexandria sau Cluj la Iași sau București și de la Tulcea la Oradea au venit la Timișoara să sărbătorească Ziua Națională.   La mulți ani, România! La mulți ani, Timișoara!”, a transmis Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
Hannelore Petrovai
Hannelore Petrovai
Hannelore Petrovai este jurnalist, redactor-șef al publicației Hunedoara mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related