VIDEO. „Noi suntem români”, cântat într-un avion cu 200 de pasageri

Data:

„Noi suntem români”, cântat de ansamblul „Dor românesc”, din Bistrița, antrenând cei aproximativ 200 de pasageri care se aflau în avionul cu care artiștii plecau în deplasare.

Momentul a fost unul emoționant atât pentru pasagerii avionului cât și pentru cei care au urmărit filmarea.

„La mulți ani ROMÂNIA! De sus dintre nori, cu toții ți-am adus cântecul Neamului nostru românesc, făcându-l să răsune peste zări! Mâine ne întâlnim în Piața Constituției din fața Parlamentului, unde la cel mai mare Târg de Crăciun din România, pe scena mare, voi aduce cântecul năsăudean, ce a însoțit istoria zbuciumată a Neamului…”, a scris pe pagina sa de Facebook Alexandru Pugna, managerul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița – Năsăud, cel care a realizat filmarea.

Filmulețul, postat de pagina de Facebook Stiri BN, a adunat, în doar câteva ore,  peste 50.000 de like-uri, peste 13.000 de distribuiri și peste 4000 de comentarii.

Citește și: VIDEO Un spectaculos foc de artificii în culorile tricolorului, la Alba Iulia

„Noi suntem români” în „cel mai frumos zbor”

„Super fain gestul tuturor de a cânta. Bravo lor, felicitări!”, spune unul dintre miile de comentarii la postarea filmulețului.

„La mulți ani cu felicitări, pace, bucurii si multă sănătate tuturor românilor de pretutindeni! Emoții infinite ați transmis în toate colțurile lumii!”, este un alt comentariu.

„La Mulți Ani România! Superrr. Felicitări dragilor Bistrițeni”, „Felicitări oameni frumoși! Privesc, ascult și emoțiile își spun cuvântul”, „Felicitări!! Mi s-a făcut pielea…. de emoții la superlativ… Domnul să te păzească țară românească!!”, „Emoționant, mi-au dat lacrimile, oricât de greu o ducem nu uităm să fim ROMÂNI, felicitări!”, sunt alte exemple de comentarii ale celor care au urmărit filmulețul în care ansamblul bistrițean antrenează un întreg avion în cântecul dedicat Zilei Naționale.

„La mulți ani…Cel mai frumos zbor….”, spune, cel mai probabil, unul dintre pasagerii avionului.

„Am cântat și eu cu ei, din fața telefonului! Foarte frumos momentul!”, mai spune o tânără.

Ansamblul „Dor românesc” din Bistrița a cântat, de 1 Decembrie, în Piața Constituției din București.

Urmăriți mai jos firmarea în care ansamblul bistrițean „Dor românesc” cântă, împreună cu cei 200 de pasageri ai avionului,”Noi suntem români”.

Citește și: Revoluționarul care s-a întors din Italia pentru a monta panouri fotovoltaice în România

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Hannelore Petrovai
Hannelore Petrovai
Hannelore Petrovai este jurnalist, redactor-șef al publicației Hunedoara mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related