VIDEO Răsturnare în cazul bărbatului căzut în stradă în Alba Iulia și ocolit de toată lumea. Posibil escroc

Data:

După ce o înregistrare video cu un bărbat întins pe un bulevard din Alba Iulia au devenit virale și au stârnit un val de reacții pro și contra pentru că nici o mașină nu a oprit, iar șoferii l-au ocolit, au apărut informații că acesta s-a întins, de fapt, intenționat pe stradă pentru a obține bani.

Suspectat că folosește metoda „Accidentu”

Bărbatul, poreclit „Van Damme”, este cunoscut pentru aceste obiceiuri. De asemenea, el ar fi fost dus de mai multe ori la spital, după ce s-a întins pe carosabilul din mai multe orașe din țară, potrivit jurnaliștilor de la AB News.

Poliția Alba Iulia a început o anchetă în acest caz.

„În cursul zilei de luni, 27 februarie 2023, în dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Alba nu a fost semnalat, prin 112, niciun eveniment care să anunțe prezența vreunei persoane căzute pe carosabil, pe raza municipiului Alba Iulia.

La nivelul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost demarate activitățile de cercetare cu privire la acest incident, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate”, se arată într-un comunicat al IPJ Alba.

Video-ul care schimbă situația

Imagini video dintr-o mașină aflată în trafic arată cum bărbatul se așează intenționat pe carosabil.

Luni, 27 februarie, la orele prânzului, în Alba Iulia, un bărbat care a căzut în mijlocul unui bulevard din oraș a fost ocolit de mai mulți șoferi. Aceștia nu au oprit pentru a-l ajuta și a vedea dacă are nevoie de ajutor. Bărbatul era căzut pe banda a doua a bulevardului, iar mai multe mașini au redus viteza și l-au ocolit cu grijă.

Într-un final, o mașină a oprit pe prima bandă, iar bărbații aflați în ea au sărit în ajutor. Ulterior, cazul a stârnit reacții aprinse pe rețelele de socializare, multă lume acuzând șoferii care au trecut nepăsători pe lângă presupusa victimă.

Citește și: Ce ar fi trebuit să spună politicienii după moartea Anei Oros și au ratat ocazia să o facă

Sursa foto/video AB News.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Condamnare simbolică în dosarul de șpagă de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul de șpagă de la UMF...

Ouă vopsite de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează | Monitorul de Botoșani

Ouă vopsite de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează asupra faptului...