VIDEO Un român și cățelul lui au câștigat America’s Got Talent și un milion de dolari

Data:

Un român și cățelul lui i-a cucerit pe spectatorii show-ul America’s Got Talent. Adrian Stoica, pasionat de dresaj canin a câștigat finala care a avut loc miercuri, 27 septembrie.

Adrian și partenerul său de scenă, căţeluşul rasa Border Collie pe nume Hurricane (Uragan), au câştigat trofeul competiţiei şi un cec în valoare de 1.000.000 de dolari. 

Numerele de dresaj canin realizate de Adrian Stoica au ridicat în picioare de fiecare dată juriul de la Americas Got Talent. Pe lângă premiul de 1.000.000 de dolari, Adrian Stoica a câştigat şi un show la Las Vegas.

YouTube video

„Suntem Adrian Stoica şi Hurricane, venim din Torino (Italia). Ea este căţeluşa mea de acasă, mai are încă opt fraţi şi surori”, a spus Adrian Stoica în prezentarea de la Românii au talent de anul trecut.

Citește și Radu Hossu decorat de Zelenski pentru sprijinul acordat Ucrainei în război

„Mi se pare că ai punctat foarte bine toate abilităţile, şi ale tale, şi ale ei. Ai reuşit să faci spectacol în 3 minute, ceea ce este mare lucru”, a spus Andi Moisescu, în comentariile făcute după momentul lui Adrian Stoica şi Hurricane pe scena de la Românii au talent.

Un român și cățelul lui, plus o cină romantică

În etapa finală, Stoica și câinele său, Hurricane, au prezentat un act despre o cină romantică. Câinele a interpretat rolul „ajutorului îndrăgostitului”, în timp ce Adrian Stoica s-a pregătit pentru o scenă de cină romantică fictivă cu Sofia Vergara.

„A fost ca şi cum câinele a jucat într-o piesă de teatru. Chiar noaptea trecută m-am uitat la Beverly Hills Chihuahua, iar Hurricane este mai bun decât orice câine din filmul ăla. Deci e clar că ar trebui să joace într-un film sau musical, pentru că e un star”, a declarat Simon Cowell, potrivit USA Today. (Pagina de Media)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related