Volei masculin. Ucrainenii de la Prometey cheamă argeșenii la meci: „Mioveni și România sunt o a doua casă pentru noi”

Data:

Volei masculin. Ucrainenii de la Prometey cheamă argeșenii la meci.

Joi, la Sala Sporturilor din Mioveni, începând cu ora 18:00 se va disputa un nou meci european de volei masculin.

În cadrul manșei tur a 16-imilor Cupei CEV, Prometey-Dnipro va juca împotriva campioanei Serbiei, Partizan Belgrad.

Cum Mioveniul este gazda acestei partide, ucrainenii fac un apel către argeșenii iubitori ai sportului de calitate să vină la sală și să îi susțină!

Antrenorii Andriy Levchenko și Flavio Gulinelli, precum și jucătorul Mihajlo Stankovic, au fost prezenți azi la conferința de presă premergătoare meciului din Cupa CEV, reprezentând echipa ucraineană SC Prometey-Dnipro.

Volei masculin de calitate

Aceștia s-au arătat încântați și recunoscători că Mioveniul a devenit a doua lor casă pentru meciurile pe care trebuie să le dispute în Europa.

„Ne bucurăm să fim aici din nou, în orașul dvs., avem aici toate facilitățile din jurul unui meci, plus o sală foarte bună.

Sperăm să avem un meci bun. Jucăm împotriva unei echipe din Serbia, Partizan Belgrad, și cunoaștem că acest club are o istorie mare în voleiul acestei țări, cu o tradiție bogată, și ne așteptăm la un meci dificil, dar foarte interesant.

Suntem încântați că putem să invităm la meciul nostru de mâine orice iubitor al sportului care vrea să vadă volei de calitate, care vrea să vadă spectacol și ne-am dori ca să ne încurajeze.

Este foarte important pentru jucători, pentru noi, pentru club și pentru Ucraina să simțim încurajările dvs., pentru că deja aici ne simțim ca acasă.

Veniți să vă bucurați de volei de calitate!”, a declarat antrenorul principal, Andriy Levchenko.

„Fiecare tur pe care îl trecem este o provocare și mai mare”

Și celălalt antrenor, italianul Flavio Gulinelli, a mers pe aceeași idee, subliniind în plus și că eforturile uriașe de a călători în România pentru meciurile de acasă sunt dificile, dar necesare pentru ca echipa ucraineană să progreseze:

“Este foarte greu să fii mereu pe drumuri, ca să fim sinceri, dar din nefericire aceasta este situația. Știam acest lucru înainte de a începe meciurile din Europa și încercăm să lungim această experiență europeană cât mai mult posibil, să facem sacrificii, este ceea ce ne dorim cel mai mult.

Fiecare tur pe care îl trecem este o provocare și mai mare și așa cum mai spus vrem să mergem cât mai departe.

Asta ne ajută să ne ridicăm nivelul, săptămână de săptămână vrem să fim și mai buni, este foarte important pentru noi și, indiferent de rezultatul înregistrat pe teren știm că ne-am ridicat nivelul, am mai învățat câte ceva atât jucătorii, cât și staful.

Călătorind mereu în România pentru meciurile europene nu este ușor, să recunoaștem, dar deja considerăm Mioveni și România o a doua casă pentru noi. Sperăm să revenim de cât mai multe ori.”

Citește și: Comisia Europeană dată în judecată de o asociație a procurorilor, pentru că a ridicat MCV în cazul României

Mihajlo Stankovic: „Nu am jucat împotriva unei echipe din țara mea de vreo 7 ani”

Jucătorul sârb al celor de la SC Prometey, Mihajlo Stankovic, a făcut o radiografie a echipei din țara sa natală, Partizan Belgrad, împotriva căreia este prima oară când joacă:

„Sunt fericit că sunt din nou aici, data trecută a ieșit bine și sper că nu va fi ultima oară când venim la Mioveni.

Va fi interesant pentru mine acest meci deoarece nu am jucat împotriva unei echipe din țara mea de vreo 7 ani și nu jucat nici în campionatul din Serbia, de asemenea.

Partizan Belgrad este un bun mix între jucătorii foarte buni și de calitate și câțiva tineri dornici de a face performanță“.

Articolul integral, în Argeş SPORT (arges-sport.ro)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ce i se reproșează | Revista 22

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, într-un...