Wizz Air nu va relua rutele suspendate de pe Aeroportul din Craiova. Ce spune directorul aeroportului

Data:

Vestea că Wizz Air nu va relua patru rute suspendate încă din 15 ianuarie de pe Aeroportul Internațional Craiova a adus nemulțumire în rândul celor își făcuseră planuri de călătorie spre și dinspre Bănie sau se bazau pe ele pentru eventuale deplasări.

Directorul Aeroportului Internațional din Craiova, Sorin Manda, unde la ora actuală Wizz Air este singurul operator de transport aerian, spune că, în principiu, nu se știe cât timp zborurile vor rămâne suspendate. Pe de o parte. Pe de alta, afirmp că e o chestiune de timp scurt până un nou operator își va anunța debutul la Craiova, cu zboruri actuale, dar și noi.

Citește și: Fabrica de Trăsuri din București, gândită de arhitectul Castelului Peleș

”Este o necunoscută absolută când totul va fi rezolvat”

Problema este la 45 dintre cele 140 de avioane pe care Wizz le deține, de tip A321neo. Nu doar acest operator le are în flotă, ci și alte companii. Toate au fost obligate de Asociația Internațională de Transport Aerian (IATA) să le lase la sol pentru verificări, având în vedere că au fost constatate probleme la motoare. ”Spre exemplu, noi astă-vară am avut două aeronave și ambele erau A321neo. Acum nu mai zboră niciunul, de niciunde, indiferent de companie”, explică Manda.

Citește și: 7 procurori anticorupție din Constanța și-au dat acordul pentru a conduce structura, după ce le-a fost schimbat șeful peste noapte

Nu se mai zboară la Paris, Dortmund, Barcelona și Madrid

Potrivit acestuia, inițial, din discuțiile și comunicarea purtate între el și Wizz Air s-a vorbit de o perioadă de 2-3 luni de suspendare a celor patru curse scoase din Bănie, ”dar se pare că problemele mai mari durează mai mult”. Conform orarului de vară, zborurile temporar suspendate în ianuarie, adică Paris, Dortmund, Barcelona și Madrid nu se regăsesc nici în programul de vară.

Continuarea, în Stiricraiova.ro

Citește și: De partea Rusiei? Ciolacu și modelul V. Orban

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Aeroportul Internațional Craiova / Facebook)

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.
5 COMENTARII
  1. Eu vreau sa primesc cel putin banii inapoi nu este nici o forma de a recupera banii pe rezerva facuta si anulata.In pagina wizair imposibil prin teleon nimic ce fac domnilor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related