Zelenski cere avioane de luptă Parlamentului britanic: „Dați-ne aripi pentru a ne proteja libertatea”

Data:

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a făcut miercuri un apel ferm către guvernul britanic să livreze avioane de luptă țării sale, într-un discurs istoric susținut în fața ambelor camere ale Parlamentului britanic, la Westminster Hall.

Volodimir Zelenski s-a adresat în engleză parlamentului britanic, „în numele fiecărui tată și al fiecărei mame care își așteaptă fiii curajoși și fiicele curajoase înapoi acasă de la război” și al „războinicilor Ucrainei, ai apărătorilor cerului, recruților și tuturor celor care sunt în prima linie a frontului”.

Citește și: Vor Ciucă și Bode să-i bage la închisoare pe protestatari? Închisoare pentru „tulburarea liniștii publice”, un proiect periculos

El le-a mulțumit parlamentarilor britanici pentru sprijinul acordat încă din primele clipe în războiul țării sale, invadate de Rusia. Într-un discurs adresat, la Westminster Hall, membrilor Camerei Comunelor și Camerei Lorzilor, președintele ucrainean a salutat „curajul” poporului și politicienilor britanici care au contribuit la formarea alianței internaționale în sprijinul țării sale.

Continuarea, în Europa Liberă!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Facebook Volodimir Zelenski)

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. A plecat după un bornout cumplit

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. Amatori sau profesionişti, ieşenii pasionaţi de tehnologie au acum la dispoziţie o platformă dedicată lor: People of Tech. Nu faceţi însă greşeala de a crede că această comunitate îşi propune să vorbească doar despre tehnologie.

Aktual24 | Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari

Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari....

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.