Festival electoral la Zilele Orașului Botoșani. Organizate la începutul campaniei pentru alegerile locale

Data:

Festival electoral la Zilele Orașului Botoșani, organizat de primarul Cosmin Andrei, care a obținut votul consilierilor locali pentru organizarea acestui eveniment la startul campaniei electorale.

Asta după ce, în urmă cu aproximativ două săptămâni, într-o ședință plenară tensionată, consilierii locali au votat împotriva acestei inițiative.

Dacă în anii precedenți Zilele Orașului se organizau în perioada sărbătorii „Sfântului Gheorghe”, patronul spiritual al municipiului Botoșani, anul acesta, la propunerea primarului Cosmin Andrei, ar urma să se organizeze în perioada 9-12 mai, imediat după Paștele ortodox.

În acel weekend se dă şi startul campaniei electorale oficiale, care începe pe 10 mai. Mai mult, 500.000 de lei din bugetul local ar fi necesari pentru desfășurarea festivalului.

Citește și: Dacă rușii ar ataca o navă românească în Marea Neagră, mă îndoiesc că NATO ar activa Articolul 5 | INTERVIU cu Jeffrey Michaels

Festival electoral la Zilele Orașului Botoșani: „Nu facem festival în post”

Joi, 28 martie, la ședința ordinară a Consiliului Local, Raluca Curelariu, consilier din partea USR, și-a manifestat nemulțumirea în legătură cu perioada aleasă, preferând reconfigurarea calendarului pentru acest eveniment. Astfel, a încercat să introducă un amendament care ar fi amânat Zilele Municipiului până după alegerile locale.

„Am un amendament la acest punct de pe ordinea de zi și la acest proiect de hotărâre, cum nu facem festivalul în post, vă propun să nu facem festival nici în campanie.

Amendamentul meu vizează modificarea datei de desfășurare a festivalului în weekend-ul 14-16 iunie, după ce se termină alegerile pentru care intră în campanie fix în data pe care ați propus-o dumneavoastră pentru organizarea festivalului.

Nu facem festival în post, nu facem festival în campanie, facem festival și bucurăm botoșănenii după ce se termină mascarada cu alegerile”, a declarat atunci consilierul USR Raluca Curelariu. Totuși, în urma votului, amendamentul Ralucăi Curelariu a fost respins.

Continuarea, în Monitorulbt.ro

Citește și: Barca-dronă plină cu 500 kg de explozibil a stat o zi în Portul Constanța, printre alte vase civile

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani
1 COMENTARIU
  1. Raluca Curelariu ,are bani luați ilegal de masa și a ei cumnata de la fondurile UE ,suspenda pe cine vrea din usr ,pentru a obține fotoliul mult dorit ! A fost data afara din serviciu de mai multe ori pana a intra in politica !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor | Aktual24

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor. „Cancel culture“, aceasta...

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni | Săptămâna Online

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni. Un...

Vizita preotului Mega la Moscova. Reacția Episcopiei  | Bihoreanul

Vizita preotului Mega la Moscova. Reacția Episcopiei nu a...