Abonații societății de apă-canal din municipiul Satu Mare au primit pliante electorale AUR capsate cu facturile la apă

Data:

Abonații societății de apă-canal din municipiul Satu Mare au primit pliante electorale AUR capsate cu facturile la apă. Societatea de apă-canal din municipiul Satu Mare, Apaserv SA, face verificări după ce abonaţii au primit plicul de la factura de apă capsat cu un pliant electoral al AUR, a anunţat compania, joi pe Facebook.

„Apaserv face demersuri în cazul pliantelor capsate la factura de apă. Conducerea Apaserv Satu Mare S.A. face verificări după ce mai mulţi abonaţi ai companiei au primit odată cu factura şi un pliant electoral. Apaserv Satu Mare S.A. a sesizat şi firma care distribuie facturile pentru a stabili cum s-a ajuns la această situaţie, iar în funcţie de rezultatul verificărilor se va acţiona împotriva celor vinovaţi. Apaserv Satu Mare S.A. condamnă aceste practici şi asigură abonaţii că va lua măsuri pentru ca pe viitor să nu se mai producă asemenea incidente. Conform contractului încheiat între Apaserv şi firma de distribuţie, este interzisă cât se poate de clar folosirea datelor cu caracter personal, obţinute de la compania de apa în alte scopuri”, a transmis conducerea Apaserv, potrivit Agerpres.

Pliantul poartă semnele AUR, face trimitere la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024 şi îndeamnă la descărcarea unei aplicaţii pe mobil.

Citește și: A stat 4 luni cu piciorul rupt, într-un centru. Procurorii au închis dosarul. Acum are mâna ruptă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Apaserv Satu Mare / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vârsta de pensionare nu va crește, dacă este legată de speranța de viață. Declarație surprinzătoare a ministrului Muncii

Vârsta de pensionare nu va crește în România, dacă este legată de speranța de viață. Este o declarație surprinzătoare a ministrului Muncii, în redacția Alba24.

Lavrov la OSCE: „Îmi este indiferent”. Cum s-a străduit să demonstreze că Rusia nu este izolată

Disprețuitor la adresa organizațiilor internaționale și a Vestului, Serghei Lavrov s-a străduit să demonstreze că Rusia nu este izolată. A avut succes demersul său? Alexandra von Nahmen relatează pentru DW de la Skopje.

Aktual24 | Sute de fermieri olandezi își închid voluntar fermele de animale

Sute de fermieri olandezi își închid voluntar fermele. UE a aprobat o schema de 1,5 miliarde de euro pentru a cumpăra ferme olandeze și a reduce emisiile de azot, relateaza Euronews.