Acces restricționat în mai multe școli și instituții publice din Târgu Jiu, afectate de cutremur

Data:

Mai multe școli, grădinițe, instituții publice și lăcașuri de cult din municipiul Târgu Jiu au fost afectate, în urma cutremurului de marți, accesul fiind restricționat acolo unde situația o impune, după ce comisiile mixte formate pentru evaluarea stării tehnice a imobilelor și a gradului de afectare a structurii de rezistență au întocmit un raport în care prezintă starea clădirilor.

Astfel, potrivit acestui raport, la Prefectura Gorj s-a restricționat accesul în corpul vechi de clădire, cuprinzând intrarea principală, Sala Maură și birourile adiacente. Instituția își desfășoară activitatea cu publicul în regim normal.

La sediul în care își desfășoară activitatea Primăria municipiului Tg-Jiu nu au fost observate elemente afectate ale structurii de rezistență. În prezent echipaje de intervenție intervin pentru degajarea elementelor de construcție afectate de la nivelul acoperișului, zonele fiind balizate corespunzător pentru protecția pietonilor. Instituția își desfășoară activitatea cu publicul în regim normal.

Totodată, spun evaluatorii, la locuințele individuale și blocurile de locuit nu au fost observate elemente afectate ale structurilor de rezistență ale clădirilor.

În privința unităților școlare, la Colegiul Tudor Vladimirescu au fost depistate probleme mai mari, comparativ cu alte instituții de învățământ din oraș.

Continuarea pe Reporter24.info

Citește și: Iulia Joja: Prin secretarizarea ajutorului dat Ucrainei, România se autoizolează și își pierde din relevanța geopolitică

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Reporter24.info)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Grădina Zoologică din Sibiu îi așteaptă pe vizitatori cu o surpriză- animale noi

Sute de sibieni, dar şi turişti au vizitat, luni,...

Universitatea de Vest din Timișoara dezvoltă primele programe de studii în domeniul tineretului din România

Într-un efort concertat de a răspunde nevoilor de pregătire...

Primăria Iași este obligată să achite despăgubiri de mii de lei

În ultimii ani, Primăria Municipiului Iași este obligată, pe...

„România regală, un răstimp de progres”, conferință dedicată Reginei Maria a României | Bihoreanul

„România regală, un răstimp de progres", conferință dedicată Reginei...