Adolescentă de 16 ani ucisă de iubitul ei, urcat beat la volan

Data:

Adolescentă de 16 ani ucisă în comuna Roșiori, județul Brăila, după ce iubitul ei s-a urcat beat la volan și a ieșit de pe șosea.

Accidentul a avut loc duminică dimineață, la ora 07:40, pe drumul județean 211D, chiar la intrare în satul Florica, comuna Roșiori, județul Brăila.

Ana Maria (foto), în vârstă de 16 ani, pe care prietenii o alintau „Mary”, se afla pe scaunul din dreapta. Mașina era condusă de Andrei (foto) de 23 de ani, iubitul fetei.

Cei doi veneau dinspre Roșiori spre Florica când, imediat cum au intrat în localitate, tânărul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe șosea și a lovit mai mulți pomi.

Citește și Cărțile care dărâmă blocul. Cum s-a transformat în știre virală gluma unui scriitor

În urma impactului, Ana Maria a fost aruncată din mașină, trupul acesteia zăcând pe marginea șoselei. Din nefericire, fata de doar 16 ani a decedat. Polițiștii l-au testat pe șofer atât pentru alcool, cât și pentru droguri.

Citește și Doi focșăneni au descoperit o adevărată comoară cu detectorul de metale – 150 de monede vechi

Adolescentă de 16 ani ucisă într-un accident rutier

DrugTest-ul a evidențiat un rezultat negativ, însă aparatul etilotest a arătat o îmbibație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Surse judiciare au precizat pentru DEBRAILA.ro faptul că Andrei, iubitul fetei, va fi reținut în această seară, la aproximativ 12 ore de la producerea accidentului.

Citește și: Bărbații se tem că feminismul este un atac la adresa lor și nu o maniera justificată a femeilor de a-și revendica drepturile

Rezultatul la sânge ar fi indicat o alcoolemie de 1,55.

Cel mai probabil, în cursul zilei de luni, tânărul va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, titrează publicația De Brăila.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...