Biroul OPC Petroșani n-ar fi trebuit să existe Corpul de Control la Hunedoara

Data:

Biroul OPC Petroșani n-ar fi trebuit să existe, potrivit Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului. Conducerea centrală afirmă că acel birou, unde lucrează un om, este necunoscut.

Mai mult, ANCP acuză inspectorul de la Petroșani că nu și-a făcut treaba și a trimis Corpul de control la Hunedoara. Ion Roiu este inspectorul OPC de la Petroșani pe care îl cunoaște de ani de zile mai toată lumea, scrie Gazeta de Dimineață.

Citește și Doi focșăneni au descoperit o adevărată comoară cu detectorul de metale – 150 de monede vechi

„Unul dintre colegii noștri își desfășura activitatea în Petroșani, în condițiile în care sediul autorității la nivelul Comisariatului Județean Hunedoara este la Deva.

Am înțeles că avea o oarecare posibilitate de a-și desfășura activitatea într-un birou pus la dispoziție de către Primăria Petroșani, cu titlu gratuit.

Nu figurează acest birou nicăieri în evidențele autorității noastre, nu știam nici măcar că lucrurile se întâmplă așa”, a declarat, pentru Gazeta de Dimineață, Horia Constantinescu, președintele ANPC.

Citește și INTERVIU Gabriel Dinu, „bijutier in fier”: „Un domn mi-a cerut sa-i fac un cal troian de mari dimensiuni pentru 30.000 de euro. L-am refuzat

Biroul OPC Petroșani n-ar fi trebuit să existe

Semnele de întrebare au apărut în februarie, când președintele ANPC a ajuns în județul Hunedoara. Potrivit acestuia aici sunt zone parcă ”încremenite în timp” și unități comerciale în care „sănătatea consumatorului e pusă grav în pericol”. În ultimele două sptămâni, în municipiul Petroșani, au fost închise temporar mai multe magazine alimentare sau second – hand.

„Toate lucrurile acestea m-au făcut să-mi ridic multe semne de întrebare, motiv pentru care am luat la verificat parte dintre documentele pe care acesta (Ion Roiu-nr.) le-a încheiat și pe traseul activității acestuia lucrurile nu stăteau neapărat bine, dovedind încă o dată că își desfășura activitatea în mod superficial.

Corpul de Control analizează întreaga activitate a Comisariatului județean Hunedoara”, a mai spus șeful ANPC. Mai multe aflați din Gazeta de dimineață.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...

Un nou lot din Autostrada Unirii, pregătit pentru licitație | Ziarul de Iași

Documentația lotului Leghin/Tg. Neamț-Pipirig, parte din A8, Autostrada Unirii,...