Aktual24: 10.000 de euro, atât costă viața unui om în regimul Ciolacu

Data:

Premierul Ciolacu a dat familiei Alexandrei, gravida ucisă în Botoșani, suma de 50.000 de lei. Pot acești bani să țină locul unei vieți? Întrebare fără sens, însă această viață nu ar fi dispărut dacă profesioniști adevărați s-ar fi aflat în poziții de decizie.

PSD a obținut cele mai voturi pretinzând că are „specialiști” pentru toate. Apoi a intrat la guvernare cu pretextul că își aduce „specialiștii” să conducă țară.

După doi ani cu PSD la guvernare vedem că „specialiștii” au fost doar unul singur, Rafila, și ăla fiind o nulitate, scrie Aktual24. Un specialist adevărat nu ar fi acceptat în ruptul capului ca un spital să ajungă sub conducerea unui lăcătuș mecanic.

Citește și: Ministerul Transporturilor evită să spună dacă a mutat conturile de la băncile austriece

Nu știa Rafila pe cine a pus PSD că director al celui mai mare spital din Botoșani? Știa foarte bine, însă nu a îndrăznit să conteste decizia partidului. Singurul pretins „specialist” al PSD a dovedit încă o dată că nu este decât un politruc obedient, foarte grijuliu să nu-și deranjeze șefii care-l mențin în funcțiile grase de la vârful statului. Funcții care i-au adus o avere de peste 3 milioane de euro.

„PSD mi-a oferit un statul social”

„Specialiștii” aduși de PSD la guvernare sunt un stol de lăcuste hămesite pe care îi recomanda doar carnetul de partid și legăturile de rudenie sau amoroase. Ne-am trezit că în poziții de management ale unor instituții esențiale ale statului sunt oameni cu zero pregătire în respectivele domenii.

Exemplele sunt de ordinul sutelor, zilnic apare în presa cate un caz de rubedenie, amantă, tinerica cu carnet de partid, activista cu piept decoltat. Iar consecințele se văd.

Prin incompetenta, clientelism și nepotism, tocmai ei creează astfel de situații dramatice, precum cea de la Botoșani, după care vin cu bani să se spele de ele. 10.000 de euro. Și nici macar nu sunt banii lor.

„PSD mi-a conferit un statut social”, recunoștea senin seful PSD, premierul Ciolacu, într-un interviu în 2021.

Continuarea, în Aktual24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Autobuzele din Cluj-Napoca, dotate cu suporți pentru biciclete

Clujenii pot utiliza, începând de miercuri, suporții de biciclete...

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost evacuaţi din Fâşia Gaza

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost...

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului. Drumul va fi deschis mai repede în acest an | VIDEO

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului, drum care este posibil să...