Aktual24: Cei mai importanți oameni ai lui Buzatu au stat toată noaptea în fața vilei baronului PSD pentru a-și arăta susținerea

Data:

Cei mai importanți oameni ai lui Buzatu au stat toată noaptea în fața vilei baronului PSD pentru a-și arăta susținerea. Patru funcționari de rang înalt plus un primar din Vaslui au stat toată noaptea în fața casei lui Dumitru Buzatu, în timp ce vila era percheziționată, pentru a-și arăta susținerea față de președintele Consiliului Județean, cel care i-a adus în funcții.

Perchezițiile la vila lui Dumitru Buzatu de la Cănțălărești s-au terminat în jurul orei 3.00 dimineața. Până la acea oră, în fața casei au stat patru funcționari de rang înalt din Consiliul Județean, plus primarul PSD din comuna Ștefan cel Mare.

Consilierul Alexandru Barbu, omul de casă a lui Buzatu, a stat toată noaptea în fața casei șefului său, alături de nepotul Remus Mustățea (șeful Asociației care coordonează Aquavas-ul), Vlad Ghețu, consilierul personal, Dragoș Cazacu (directorul Protecției Copilului) și primarul din Ștefan cel Mare, relatează publicația vasluiană Vremea Noua.

La un moment dat, Barbu a vrut să intre în curte, dar jandarmii nu i-au permis. La plecarea lui Buzatu, băgat în Dusterul Jandarmeriei, Alexandru Barbu l-a condus cu privirea și ochii i-au lăcrimat de pe marginea șoselei, scriu jurnaliștii vasluieni.

Continuarea în Aktual24.ro

Citește și: Preşedintele CJ Vaslui, reținut de DNA pentru luare de mită. Procurorii cer arestarea preventivă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Acțiuni în zona aeroporturilor, pentru verificarea transportului de persoane

Direcția de Poliție Transporturi a organizat săptămâna aceasta o acţiune...

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, transportat la spital

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, lângă...

Noul terminal de pasageri al Aeroportului Oradea a fost inaugurat

Noul terminal de pasageri al Aeroportului Oradea a fost...