Aktual24: Cine este șeful ANPC, repetent și fost infractor

Data:

Cine este șeful ANPC: repetent și fost infractor. Horia Constantinescu, șeful ANPC, care s-a remarcat recent făcând reclamă restaurantului Taverna Racilor, la mai puțin de o lună după ce a fost închis pentru numeroase nereguli, s-a lăudat în trecut că a fost infractor și repetent.

Într-un interviu acordat unei publicații din Constanța, în 2019, Constantinescu se lăuda că a fost infractor în tinerețe.

„Primii bani i-am făcut cum se făceau, mai cu bișniță, mai cu camătă, mai cu stânga, mai cu dreapta”, se lăuda actualul șef al ANPC.

În interviul din Info Sud Est, Constantinescu s-a prezentat ca un interlop care a ajuns să aibă succes în viață: bătăi, amante și bani mulți.

Citește și: Cum luptă o agenție a statului cu traficul de persoane: video cu 500 de vizualizări, plătite cu 100.000 de euro

Iată câteva pasaje din cele declarate de actualul șef al Protecției Consumatorilor:

– Era în clasa a IV-a când a avut prima dată nota scăzută la purtare, iar în clasa a XI-a a fost lăsat repetent la purtare. După Revoluție a început ”să se descurce”, a făcut primii bani din bișniță și camătă și i-a promis mamei lui că nu vor mai fi săraci niciodată. S-a ținut de cuvânt. Astăzi este milionar în euro și împarte businessuri și bani tuturor celor care l-au ajutat sau i-au fost alături.

– Am trăit în cartierele limitrofe ale Bucureștiului acolo unde dacă nu erai atent ajungeai fără pantofi acasă. M-am golănit destul de repede, am petrecut perioada tinereții în mai multe instituții de învățământ, am fost bătăușul școlii.

– Primul 7 la purtare l-am avut în clasa a IV-a. De nebun. Cel mai tare nu mi-au plăcut imbecilitățile predate în școală. Biologia. De câte ori v-ați întâlnit cu necesitatea de a explica cuiva cum e cu diviziunea amibei sau a parameciului? Mai aveam teoria construcțiilor de mașini… La ce-mi trebuia? Înțeleg fizica, matematica, limba română, istoria, geografia etc.

Continuarea în Aktual24.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. După mutră se vede ce-i poate pilea ” intelectualului”! Partidele scot în față și numesc în funcții asemenea specimene… ne mai mirăm de degringolada din țară???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dumbravă și Coldea l-ar fi constrâns psihic pe denunțător | STENOGRAME DNA

Dumbravă și Coldea l-ar fi constrâns psihic pe denunțător,...

Replica Moscovei după ce România a declarat un diplomat rus persona non-grata

Replica Moscovei: Ministerul rus de Externe va răspunde Bucureştiului...

Persona non grata pentru un diplomat al Ambasadei Rusiei la București

Persona non grata, astfel a fost declarat un diplomat...

Un ploieștean arestat pentru trădare, după ce a colaborat cu Rusia

Un ploieștean arestat pentru trădare. Alexandru Dorin Piscan a...