Aktual24 | Ciolacu fără sunet într-o filmare oficială cu cancelarul Germaniei. Se ferește să fie auzit în engleză

Data:

Ciolacu fără sunet într-o filmare oficială cu cancelarul Scholz. Premierul a postat pe Facebook, sâmbătă, o filmare în care se mândrește că a luat prânzul cu cancelarul Germaniei. Dar și-a ascuns vocea.

În filmarea în care apar Ciolacu și Scholz la masă se aude zgomot de fond, voci ale unor oameni, zăngănit de veselă, însă vocea premierului român a fost tăiată. Prim-ministrul susține în CV că vorbește engleza și franceza, așa că a postat în mesaj pe Facebook o propoziție în limba engleză.

Citește și: Cum au învins 500 de oameni Consiliul Județean Ilfov, care voia să facă o nouă groapă de gunoi lângă groapa de gunoi care-i intoxică deja

„Un prânz social-democrat între doi prieteni, cu aceleași gânduri pentru Europa! Am vorbit cu Olaf Scholz despre provocările economice, sociale și geopolitice cu care se confrunta întreagă Europa, despre dinamizarea relației noastre bilaterale și despre aderarea României la spațiul #Schengen.

I-am mulțumit pentru sprijinul constant al Germaniei în dorință noastră legitimă de a fi parte a acestui spațiu! A friend in need, is a friend indeed!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Citește și: Soacra primarului Cherecheș era dispusă să plătească cât spunea judecătoarea pentru achitarea ginerelui

Anterior, Cristian Tudor Popescu l-a ironizat pe premierul PSD după ce acesta a ales să își sustină discursul la o conferință de presă de la Tel Aviv în română, în timp ce premierul israelian a vorbit în engleză.

„A fost betonat, a vorbit cu prefabricate, de beton celular autoclevalizat. Nu a reținut nimeni nimic”, a declarat CTP despre discursul lui Ciolacu în limba română.

Mai multe în Aktual24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. Tov. Ciolacu trebuie protejat de bășcălia ăstora culți în cap.Așa că, televiziunea prietenă face tot ce știe să facă, după metoda cunoscută și verficată încă de dinainte de ’89: îi ia maul sau, cum se zice acum, îi dă „mute”. Bravo băieți, continuați! Poate se simte și vă dă niște publicitate de partid și de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce este important Parlamentul European – dezbatere la Iași cu candidații din Moldova

De ce este important Parlamentul European - dezbatere la...

Care sunt partidele politice extremiste din România | Info sud-est

Care sunt partidele politice extremiste din România. Faptele, discursul...