Aktual24 | Gabriela Firea se întoarce pe cai mari în PSD, pentru că românul pricepe greu și uită repede

Data:

Gabriela Firea se întoarce pe cai mari în PSD. Nici nu li s-au vindecat încă escarele și vânătăile bătrânilor torturați prin azilele groazei, că Partidul Social Democrat a și îngropat această tragedie sub un giulgiu de sclipici.

Astăzi, Gabriela Firea, acuzată de mulți cel puțin de complicitate la ororile comise de slugile ei, s-a întors în triumf la conducerea organizației de București a Partidului și va fi, fără doar și poate, candidata acestuia la Primărie.

Că duduia n-are să stea multă vreme pe tușă era evident încă de la bun început – și cine a crezut-o dispărută pentru totdeauna din politichia dâmbovițeană și îngropată de scandalul de la Voluntari a fost ori naiv, ori pesedist.

Ca un conte Dracula în rochie de nașă mare, doamna Firea s-a întors la viața politică și pare mai dornică decât oricând să sugă cu frenezie voturile electoratului.

Parcă și aud discuțiile purtate atunci când dăduse scandalul în floare în ședințele PSD: „Găbițo, stai fată nițel cuminte, fă un pas în spate și relaxează-te, că acuma s-au enervat românașii și iese nasol dacă nu te tragem pe dreapta. Dar în două-trei luni, fii liniștită, că te scoatem noi de la naftalină, fiindcă ăștia-s proști, pricep greu și uită repede faza cu corupția ucide!”.

Citește și: „Proștii sub clar de lună”, piesa de deschidere a celei de-a doua ediții a Festivalului Internațional de Teatru „Liviu Ciulei”. 100 de ani de la nașterea marelui om de teatru

Sistemul nu-și sacrifică nici măcar „pionii”

Iar cea care a dat de înțeles că suspendarea Duduii poate înceta este nimeni alta decât sora de sânge și cumetrii a PSD, coana Justiția. Păi nu l-a scos ea pe junele Godei, taman când mai slăbise și ăla nițel, că ținea dieta cu arpacaș după zăbrele, de l-a băgat în arest la vilă? Asta a fost semnalul, pe care pesediștii l-au priceput imediat și au acționat în consecință.

Ideea pe care o transmit toate aceste decizii este clară: sistemul nu-și sacrifică nici măcar „pionii” precum Godei, doar nu era s-o sacrifice tocmai pe o „damă” așa de bine ca Firea?

Și la fel, veți vedea, se va întâmpla și cu „nebunul” de Vaslui, doar că la el n-au trecut suficiente zile și există riscul ca unii românași, cu mai mult de trei neuroni, să țină minte portbagajul ăla plin cu bani și cu oale de ciorbă și să se revolte.

Continuare în Aktual24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de ore

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de...

Efectele țigărilor electronice asupra sănătății | Ziarul de Iași

Efectele țigărilor electronice asupra sănătății. Conform Institutului Național de...

Nou protest la Cotroceni, după ce Iohannis a promulgat legea care-i scapă pe evazioniști

Nou protest la Cotroceni, organizat de Corupția Ucide, de...