Aktual24 | Interceptări: Vlad Pascu este asigurat de mama sa că va beneficia de „protecție” în pușcărie

Data:

Interceptări: Vlad Pascu este asigurat de mama sa că va beneficia de „protecție” în pușcărie, potrivit rechizitoriului de trimitere în judecată a șoferului de la 2 Mai, alături de mama sa, Miruna Pascu, și de tatăl lui, Mihail Pascu.

Documentul conține și interceptări ale unor discuții telefonice între Miruna Pascu și Vlad Pascu. Miruna Pascu îi dă asigurări fiului că va fi protejat cât timp va sta la închisoare.

Iată interceptarea unei discuții telefonice purtate între Vlad Pascu și Miruna Pascu, din 13 septembrie:

„Deci ți-am zis, se pot face multe lucruri dup-aia și mai ales dacă îți vezi de treaba ta și nu intri într-o… și o să am grijă ca să fii ok, adică în privința asta de protecție, de alea, de alea… nu tre să-ți faci probleme. Dacă o să-ți vezi de treaba ta, poți să folosești și timpul ăsta cumva ca să…”, îi spune Miruna Pascu fiului ei.

Alte discuții, în care Miruna Pascu îi dă asigurări lui Vlad Pascu că va avea un avocat foarte bun:

PASCU MIRUNA: Chiar știu să facă ce înseamnă pe procedură și pe tot, dar este posibil ca să ne trebuiască… adică nu posibil, eu vreau sigur să avem și noi unul din ăsta, cum să spun, la fel care să fie foarte bun, foarte foarte bun vorbitor și să aibă o imagine publică, adică televiziunile să-l urmărească pentru declarațiile pe care le dă, nu atât pentru ce face, iar aștia sunt scumpi.

Nu pot să spun că nu sunt și… îți folosesc cauzei mamă. Adică folosește în ceea ce avem noi de făcut și ți-am zis, părerea mea este, tu faci cum vrei, dar trebuie să-mi spui. Părerea mea este, eu să duc toate chestiile astea, toate tratativele și să fac tot ce e mai bine pentru tine, dacă taică-tu vrea să plătească, să pună mâna să plătească…

….

Citește și: Atac surpriză asupra Israelului: Hamas a tras „mii de rachete” din Fâșia Gaza, iar luptătorii săi au trecut granița. Armata israeliană a intrat în stare de război

PASCU MIRUNA: Că vrea să o închidă sau să o închirieze, eu ce pot să-i fac? Ce pot să-i mai fac mamă? Că nu pot să-i mai fac nimic. Eu ți-o spun ca idee. Ce cărți ai tu în mână și ce trebuie să vorbești cu el. Și să nu cumva să crezi că… E oricum posibil să nu se țină de cuvânt, că știi lucrurile astea foarte bine. Iar…

VLAD: Da. Noi, ne descurcăm într-o soluție sau alta.

PASCU MIRUNA: Poftim?

VLAD: Găsim o soluție sau alta.

PASCU MIRUNA: Mami, cu siguranță v-om găsi. Ideea este că, îți repet… Aaa… Vreau să conștientizezi lucrurile așa cum sunt. Exact așa cum sunt. Și să te gândești și tu să faci niște scenarii în mintea ta, și să discutăm pe ele. Apropo, de tine cu perioada, cu pușcăria.

Vezi, că trebuie să ne gândim foarte serios la două probleme. Chestia aia cu recunoașterea este evidentă, și mai este cealaltă. Pe care o să o mai discutăm când ne vedem, la care lucrează deja avocații. Să găsim niște soluții pentru problema cu DIICOT-ul.

VLAD: Aia e importantă (…)”.

Vlad Pascu este acuzat de consum și trafic de droguri, Miruna Pascu de infracțiuni contra înfăptuirii justiției, iar Claudiu Pascu de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Tânărul și mama se află în arest preventiv, în timp ce tatăl este sub control judiciar.

Continuare în AKtual24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Doi oameni de bază ai fostului primar Tudorache se regăsesc pe listele PSD din Sectorul 1

Doi oameni de bază ai fostului primar Tudorache se...

Noaptea muzeelor 2024: regal de evenimente la Muzeul Național al Literaturii Române

Noaptea muzeelor 2024: regal de evenimente la Muzeul Național...

Mesajul lui Florin Piersic: „Sunt viu” și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc

Mesajul lui Florin Piersic, din spital, după o perioadă...