Aktual24: La Craiova vine deja Crăciunul. Lia Olguța anunță căsuțe de „6 metri înălțime, cu un ceas supradimensionat”. Cât au costat căsuțele de Paște

Data:

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, anunță încă de acum, în luna mai, că are pregătite noi căsuțe pentru Târgul de Crăciun. Reamintim că Valeriu Nicolae a dezvăluit că s-au cheltuit sume exacerbate pentru căsuțele de la Târgul de Paște, acestea fiind instalate de patronul firmei Combinații SRL.

„Se termină Story Wood Cut și avem deja căsuța lui Moș Crăciun, pregătită pentru târgul din iarnă. Are 6 metri înălțime, un ceas supradimensionat, e funcțională și urmează să i se atașeze instalațiile de iluminat. Gabi Rizea și echipa de sculptori selectată de Casa de Cultură Traian Demetrescu au făcut, iarăși, minuni!! Anul acesta vrem să ne păstrăm pe podium în topul european!”, a anunțat Olguța Vasilescu pe Facebook.

Patronul firmei Combinații SRL din Craiova a făcut o afacere foarte rentabilă cu Primăria Craiovei. Pe o altă firmă, el a achiziționat casuțe de lemn pentru celebrele târguri cu care se laudă primarul Lia Olguța Vasilescu la prețuri mult supraevaluate, a anunțat luna trecută Valeriu Nicolae.

Citește și: „Cod roşu” la Aeroportul Iaşi: Aglomeraţie, cozi de maşini, dar şi parcări goale

Afacerea a fost posibilă pentru că afaceristul este asociat cu soțul unei inspectoare din primărie.

Primăria Craiova a plătit suma de 22.990 de euro unui site înregistrat în Marea Britanie pentru ca acesta să pună Târgul de Paște de la Craiova pe primul loc într-un top european al destinațiilor de Paște. Primarul Lia Olguța Vasilescu s-a lăudat apoi pe la televiziuni, pe baza acestei reclame plătite, că „suntem prima destinație de Paște din Europa”.

Continuare în Aktual24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Facebook Lia Olguta Vasilescu)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related