Aktual24: Mama lui Bogdan Gigină: „Rușineeeee… Se poate numi dreptate? Criminalii se bucură de libertate și de viață”

Data:

Mama lui Bogdan Gigină: „Rușineeeee… Se poate numi dreptate?” Carmen Gigina, mama lui Bogdan Gigina, are o reactie dura dupa decizia Curtii de Apel Bucuresti prin care Gabriel Oprea a fost achitat definitiv pentru moartea politistului.

„….se poate numi dreptate? un om a fost omorat..criminalii se bucura de libertate si de viata. Rusineeeee…..!!!”, a scris pe Facebook Carmen Gigina. Avocatul lui Gabriel Oprea, achitat definitiv miercuri de Curtea de Apel Bucuresti, este Dan Lupascu. Acesta a fost judecator si chiar presedinte al Curtii de Apel, instanta care l-a achitat pe Oprea.

Oprea a fost achitat de un complet format din judecatorii Bogdan Voinescu si Alina Mosneagu. „Nu-i de mirare ca judecatorii CAB Voinescu si Mosneagu l-au achitat pe Oprea pentru ca a comis o ‘fapta care nu exista’.

Daca Oprea a fost asistat de avocatul Lupascu Dan, fostul presedinte al CAB, fost sef si chiar coleg de complet cu judecatorii Bogdan Voinescu si Alina Mosneagu era clara solutia”, a precizat o sursa din magistratura pentru aktual24.ro.

Citește și Proiect de lege: magistrații care scapă de acuzații de corupție prin prescriere să nu mai poată reveni în funcție

Sursa a adaugat ca „grav e ca DNA n a cerut stramutarea dosarului de la CAB la o alta instanta asa cum ar fi fost obligatoriu date fiind ‘relatiile’ si functiile lui Lupascu la Curtea de Apel Bucuresti”. De asemenea, judecatoarea Mosneagu a fost pusa sefa sectie penalaa CAB de Lia Savonea, a precizat sursa. Sotul judecatoarei Mosneagu era, in 2015, cand s-a produs accidentul cu Ginghina, lucrator in MAI, in subordinea lui Oprea, titrează Aktual24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu rămâne în funcție

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu rămâne în funcție....

Soția procurorului general, detașată încă 3 ani la CSM

Soția procurorului general va continua să fie detașată la...