Aktual24: Președintele Cehiei, cu autobuzul la muncă. „Nu este populism”

Data:

Președintele Cehiei, Petr Pavel, a fost fotografiat zilele acestea într-un mijloc de transport în comun. Imaginile au ajuns în curand virale pe rețelele de socializare.

„Presedintele Cehiei, mergand cu autobuzul la munca”, a publicat Visegrad24. Mai multi utilizatori de Twitter au sustinut ca este un caz de „populism”, insa un ceh a replicat ca nu este pentru prima data in care fostul general merge cu autobuzul: „Nu este populism, a facut asta si inainte de alegeri si o face in mod regulat”.

Citește și ROMÂNIA PRESCRIERILOR Fost primar şi alţi 13 inculpaţi scapă, după ce au devalizat Primăria cu 5,2 milioane lei

Petr Pavel este un erou al razboiului din fosta Iugoslavie, in timpul caruia el a ajutat inclusiv la eliberarea unor soldati francezi. Ulterior el a devenit sef al Statului Major ceh si a exercitat in perioada 2015-2018 functia de presedinte al Comitetului Militar al NATO, fiind astfel cel mai inalt responsabil militar al Aliantei Nord-Atlantice.

Pavel, in varsta de 61 de ani, a fost comandantul armatei cehe si presedinte al comitetului militar al NATO timp de trei ani; a trecut in retragere in 2018, dupa o cariera in fortele armate in cursul careia a fost decorat inclusiv cu crucea militara a Frantei pentru curaj in misiunile de mentinere a pacii in fosta Iugoslavie, in anii 1990.

Continuarea în Aktual24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Republica Moldova și UE semnează un pact de securitate. Reacția Rusiei

Republica Moldova și UE semnează un pact de securitate....

Ce ar însemna pentru NATO revenirea lui Trump la Casa Albă | Curierul Național

Ce ar însemna pentru NATO revenirea lui Trump la...

Exodul masiv al tinerilor și consecințele asupra economiei. Exemplul portughez | Aktual24

Exodul masiv al tinerilor și consecințele asupra economiei. Exemplul...

Succesorul lui Putin și reacția rușilor la războiul din Ucraina | Info sud-est

Succesorul lui Putin și reacția rușilor la războiul din...