Aktual24: O pensionară din Rusia, despre România și Moldova: „Toți trebuie distruși, și Polonia”

Data:

Rezultatul acțiunilor propagandei de stat din Rusia a creat stupoare pe rețelele de socializare din Ucraina și Europa. 

„Iată ce cred oamenii obișnuiți din Rusia despre statele vecine precum Ucraina, Polonia, Moldova sau statele baltice”, a scris analistul Alex Kokcharov pe Twitter, prezentând o înregistrare cu oameni intervievați pe strada.

„Dacă ne face rău Polonia acum? Acum avem o problema cu Moldova și cu românii. Ce treabă are Polonia cu asta? Dar și polonezii sunt niste nenorociți, tatăl meu a fost pe acolo jumătate din război, a spus despre ei… Ucrainenii sunt Gestapo, tot vestul Ucrainei e plin de ei, și polonezii sunt naționaliștii”, a declarat pensionara.

Întrebată dacă ar trebui începută o nouă operațiune specială, femeia a confirmat: „Toți trebuie rași de pe fața pământului, toți ucrainenii, și copiii lor, sunt putregai, toată populația. Inclusiv Polonia. Toți ucrainenii trebuie distruși, inclusiv copiii lor. Putregaiul s-a întins prea mult și acum nu ne mai iubesc.

Citește și Rusia vrea să răstoarne guvernarea pro-europeană de la Chișinău cu ajutorul bandiților

In urma cu cateva saptamani, trupele rusesti au folosit pentru prima data o arma noua si destul de periculoasa impotriva Ucrainei – bombe  UPAB-1500B (index K029B) de 1.500 kg, anunta Defense Express, citata de Pravda Ucraina. Prima utilizare a acestui tip de bombe a fost inregistrata in urma cu cateva saptamani impotriva unei tinte din regiunea Cernihiv.

Potrivit presei, unul dintre fragmente avea ramasite ale unui marcaj care corespunde cu UPAB-1500B. Versiunea de export a acestei munitii  cu indicele K029BE a fost aratata pentru prima data la expozitia MAKS 2019 de catre dezvoltatorul GNPP „Region”, care face parte din corporatia Tactical Armaments, titrează Aktual.24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune.Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale.Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare.A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un apartament în Cluj costă 200.000 de euro, în Madrid 170.000 de euro. Ce fac tineri

Un apartament în Cluj costă 200.000 de euro, în...

Fetele care s-au sinucis împreună, hărțuite pentru orientarea lor sexuală? Vor să fie îngropate una lângă cealaltă

Adolescentele de 15 ani, eleve în clasa a IX-a la Liceul Retezat din Uricani și Mihai Viteazu Vulcan, au fost colege de clasă în generală. După moartea lor ipotezele sunt multe, inclusiv o relație de iubire interzisă, dar și că ar fi consumat substanțe interzise.

Cadou de Crăciun accesibil ca preț și de mare efect

Cadou de Crăciun accesibil ca preț și de mare...