Aktual24: Se rupe BOR de PSD? Niciun lider PSD la un important eveniment al BOR

Data:

Se rupe BOR de PSD? Sâmbătă a avut loc un moment festiv dedicat împlinirii a 16 ani de la intronizarea lui Daniel că Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. În mod ciudat, nu a fost prezent niciun lider PSD, în condițiile în care pesedistii nu ratează nicio ocazie de a se afișă alaturi de înalții prelați.

În schimb, și-au făcut apariția Nicolae Ciucă și Nicusor Dan.

La momentul aniversar au participat ierarhi membri ai Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, membrii Permanenței Consiliului Național Bisericesc și ai Permanenței Consiliului eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor, profesori de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București și reprezentanți ai insituțiilor statului, anunță Ziarul Lumina.

Singurii oameni politici prezenți la evenimentul de la Sala „Europa Christiana” din Palatul Patriarhiei au fost președintele PNL, Nicolae Ciucă, și Capitalei, primarul Nicusor Dan. Aceștia au ținut să își transmită personal mesajele către Patriarhul Dan.

Citește și Atac terorist sinucigaș la Ankara, lângă Parlament. Un atacator s-a aruncat în aer, al doilea a fost „neutralizat”

Printre reprezentanții statului nu s-a aflat însă niciun reprezentant notabil al PSD

Este surprinzătoare absența liderilor PSD, niciun politician din partea acestui partid nu a fost prezent, mesajele lui Alfred Simonis, președinte al Camerei Deputaților, și premierul Marcel Ciolacu fiind transmise prin intermediul unui consilier și a unui secretar de stat.

Reamintim că Simonis și Ciolacu au ținut să fie prezenți în persoană, pe 22 iulie, la Palatul Patriarhiei, la un alt eveniment important pentru Daniel: aniversarea zile sale de naștere.

Mai multe aflați din Aktual24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related