Aktual24: Surse – Marcel Vela, fost ministru de Interne, a fost prins de jandarmi înregistrând pe ascuns ședința de judecată în procesul dintre șeful DGA și președintele Europol

Data:

Senatorul liberal Marcel Vela, fost ministru de Interne, a spus într-o declarație de martor la judecătorie că fostul șef al Poliției Române, Liviu Vasilescu, cel care a negociat într-o biserică cu familia unui interlop detaliile înmormântării lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, că Vasilescu „a salvat România” prin deciziile sale și că acesta este „un erou”. Vela a fost prins de jandarmi încercând să înregistreze pe ascuns ședința de judecată.

Fostul șef al Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu, l-a dat în judecată pe Cosmin Andreica, președintele sindicatului Europol din Poliție, pentru criticile făcute de cel din urmă cu ocazia negocierii din biserică dintre șeful poliției și liderii unui clan interlop, în vara anului 2020.

Citește și: Justiția, ghid de rele practici

Pagubele produse lui Vasilescu

Supărat că în urma scandalului a trebuit să-și dea demisia, Vasilescu l-a chemat în judecată pe Andreica și îi cere 20.000 de euro daune morale pentru că i-a cauzat „grave suferințe psihologice, afective, insomnii, stare de stres, dar și pagube prin lezarea cinstei, onoarei, demnității, prestigiului și reputației”. La judecătoria Sectorului 2, sindicalistul a câștigat acțiunea. Actualul șef al Direcției Generale Anticorupție (DGA), poate ataca decizia.

Continuare în Aktual24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Facebook Marcel Vela)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related