Apropiații unuia dintre cei mai puternici oameni din România și-au cesionat afacerile albanezilor, chiar sub ochii statului

Data:

„Rețeaua Albanezu”, partea a III-a. Iulian Dumitrescu a fost un om de afaceri controversat şi astăzi este unul dintre cei mai puternici politicieni din România, chiar dacă încearcă să rămână discret în faţa publicului, potrivit Știrile Pro TV.

Oameni apropiaţi lui şi-au cesionat afacerile albanezilor sub ochii neputincioşi ai statului, iar instituţiile de control par paralizate sub influenţa reţelei de putere din spatele politicianului care conduce Prahova.

Citește și: Scholz vrea o Uniune reformată într-o lume „multipolară”

Omega Pro Construction are datorii de peste 2,5 milioane la finanţele Ilfov, a fost băgată în insolvență, trecută pe numele albanezilor şi datoria rămasă în cârca statului. Firma a fost înfiinţată în 2011 de o doamnă, tot din Gornet Prahova, dar mutată în Ilfov. Angelica-Marilena Lambrea. Compania a trecut prin schimbări succesive de acţionariat, dar a avut şi aporturi de capital greu de justificat pentru o firmă cu datorii. Organele statului nu şi-au pus întrebări dacă acolo nu avem de-a face cu o spălare de bani, sau cu transmiterea fictivă a participaţiilor companiei.

Continuare în Știrile Pro TV!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: captură video stirileprotv.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related