Aktual24: UDMR schimbă tabăra – Kelemen Hunor participă la congresul USR, alături de Tomac și Orban

Data:

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a participat sambata la congresul USR, la scurt timp dupa ce UDMR a fost dat afara de la guvernare de PSD si PNL. Un numar de 800 de delegati din intreaga tara  participa sambata la Congresul USR, care se desfasoara la Sala Radio.

Incerc sa ma obisnuiesc cu acest statut si bine v-am gasit dupa aterizarea noastra fortata. Voi cunoasteti sentimentul. Nu trebuie sa va explic eu cum e cand ai facut treaba si te trezesti pe peron. Cei din sala stiu, indiferent in ce conditii am colaborat sau ne-am contrat, am stiut ca demnitatea e acea valoare de care nu ne atingem pentru ca doar asa putem merge mai departe. Trebuie sa aratam cu totii ca perioada ‘las ca merge si asa’ s-a terminat. Daca omul vede ca cei care cer voturi promit orice iar apoi intorc spatele, sigur ca vom pierde si locul va fi ocupat de cei care propaga ura, cei care cauta conflictul si care promit razbunare. E cea mai mare greseala sa lasam ca acestia sa castige teren. Va fi responsabilitatea noastra, dar si a PNL si a PSD, sa spunem stop extremismului”, a declarat Kelemen Hunor.

Citește și Un student eminent la Facultatea de Drept a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etaj – o antenă parabolică i-a atenuat căderea

Presedintele USR, Catalin Drula, va prezenta viziunea Romania 2024. Totodata, Congresul va adopta mandatul de pregatire a alegerilor din 2024, potrivit unui comunicat de presa al USR. (Aktual24)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mircea Geoană critică clasa politică: „Nicio calificare dovedită şi conduc guverne”

Mircea Geoană critică clasa politică: „Nicio calificare dovedită şi...

Cine sunt candidații pentru Primăria Capitalei și ce avere au. A început campania electorală

Cine sunt candidații pentru Primăria Capitalei: Biroul Electoral al...

Cozmin Guşă și candidatura la Preşedinţia României | Puterea a Cincea

Cozmin Guşă și candidatura la Preşedinţia României. Controversatul politician...