Aktual24: Ultimul sondaj din Turcia – diferență de doar 0,02% între Erdogan și Kemal Kilicdaroglu. Cine are cele mai mari șanse să câștige

Data:

Ultimul sondaj de opinie dat publicității în Turcia, chiar înainte de deschiderea urnelor pentru alegerile prezidențiale și parlamentare, arată că diferența dintre Erdogan și Kemal Kilicdaroglu este de doar 0,02%, în favoarea ultimului.

Sondajul a fost dat publicității de GEHSC/Globe Election chiar înainte de deschiderea urnelor. Erdogan e cotat cu 48,27% în timp ce Kemal Kilicdaroglu ar avea 48,29%.

Un alt sondaj, dat publicității sâmbătă de 600vekil.com, îl declară câștigător pe Kemal Kilicdaroglu cu 49,3%, în timp ce Erdogan ar avea 47%.

Contracandidatul lui Erdogan este cotat cu cele mai mari șanse de câștig.

Citește și: UE, cu ochii pe alegerile din Turcia: Ce se poate schimba dacă Erdogan este înfrânt duminică

Votul va decide nu doar cine va conduce Turcia, ci și cum va fi guvernată țara, cum va fi condusă economia într-un context de criză profundă a costului vieții, și care va fi politica sa externă, care a luat turnuri neașteptate.

Sondajele preelectorale îi dau principalului contracandidat al lui Erdogan, Kemal Kilicdaroglu, care conduce o alianță de șase partide de opoziție, un ușor avans, însa, dacă niciunul dintre ei nu va obține peste 50% din voturi, un tur decisiv va avea loc peste două săptămâni, pe 28 mai.

Continuare în Aktual24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Întâlnirea Vladimir Putin – Xi Jinping. Reacția partenerilor economici

Întâlnirea Vladimir Putin - Xi Jinping. Reacția partenerilor economici...

Atacul asupra aerodromului Belbek din Crimeea. Imagini din satelit | Aktual24

Atacul asupra aerodromului Belbek din Crimeea. Imagini din satelit...

CRINK sau noua „axă totalitară”, un pericol la adresa drepturilor omului

CRINK sau noua „axă totalitară", un pericol la adresa...

Rezerve importante de petrol și gaze, descoperite de Rusia în Antarctica Britanică. Ce conflicte se întrevăd | Aktual 24

Rusia a descoperit vaste rezerve de petrol și gaze în Antarctica, în mare parte în zone revendicate de Marea Britanie, anunță The Telegraph. Rușii urmează să aducă platforme de foraj...