Aktual24: Un cunoscut interlop din Curtea de Argeș, care a bătut 2 polițiști, vrea să bage „la pușcărie” un jandarm din oraș

Data:

Un cunoscut interlop din Curtea de Argeș vrea dreptate în cazul jandarmului acuzat că a „bătut” și „umilit” un copil în vârsta de 10 ani, tocmai copilul lui. Mucenic Curpaț, zis „Cinel”, a făcut, la rândul său, pușcărie tocmai pentru că a bătut doi polițiști din oraș, în ianuarie 2016.

Mihai Adrian Achimoiu, comandant de detașament în cadrul Jandarmeriei Argeș, și-a dus, sâmbătă, băiețelul într-un loc de joacă din Curtea de Argeș, preferat de copiii cu biciclete. În timp ce își supraveghea copilul, ofițerul ar fi avut impresia că un alt băiat i-a scuipat copilul, relatează Gandul.

Publicația spune că jandarmul s-a apucat să-l lovească pe celalălt copil cu pumnii în cap, după care l-a apucat de gât și l-a ridicat de la pământ.

În timp ce-l ținea în aer, Achimoiu l-ar fi înjurat și l-ar fi amenințat că va mânca toată viața cu paiul.

Citește și: Jumătate dintre judecătorii care se delimitau, în urmă cu 4 ani, de protestele colegilor magistrați au fost promovați de CSM

„Băiatul meu era înțepenit în zona gâtului și nu mai putea să întoarcă capul. Trebuia să se întoarcă cu totul. L-am dus la spital, la Curtea de Argeș, iar medicii care l-au consultat au anunțat imediat Poliția.

A fost nevoie să venim cu el la București, la Spitalul dr. Bagdasar Arseni, unde i-am făcut RMN. Din fericire, nu are nimic de ordin fizic, dar a rămas cu sechele și necesită consiliere psihogică”, a declarat, pentru Gândul, Mucenic Curpas, tatăl victimei.

Surse judiciare au declarat pentru Aktual24.ro că lucrurile stau în realitate altfel.

Continuarea în Aktual24.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Aktual24.ro)

spot_imgspot_img
spot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related