Aktual24: Un deputat și alte voci din societatea civilă cer desființarea RTV

Data:

Deputatul Silviu Dehelean (USR) a solicitat, miercuri, ca postul România TV să rămână fară licență de emisie după ce, marți seara, i-a oferit spațiu de emisie principalei trompete a Moscovei în Republica Moldova, Partidul Șor. Marina Tauber, urmărită penal, a fost încurajată de Victor Ciutacu să lanseze mesaje identice cu cele propagate de Moscova.

„România TV, televiziunea fugarului Sebastian Ghiță, a invitat-o în prime-time pe Marina Tauber, omul desemnat de Vladimir Puțin să implementeze planul de destabilizare al Moldovei.

Un lucru fară precedent. Să lași principala goarnă a propagandei Rusiei din Moldova, vicepreședintă Partidului Șor, să își expună propaganda în voie, fără să fie întreruptă sau contrazisă, fără să fie un reprezentant al Guvernului din Moldova invitat, este o nouă dovadă de slugărnicie a RTV în fața lui Puțin.

Cazul RTV trebuie să ajungă nu doar pe masa CNA, pentru că am văzut ce înseamnă un CNA politizat, ci pe masa Guvernului. Este o televiziune care nu mai are nicio jenă în a fi principalul canal de propagandă a Rusiei în România.

Ilan Șor este un fugar sancționat de SUA. Televiziunile de propaganda ale lui Șor au fost restrictionate în Moldova. Suntem în vreme de război, iar singura sancțiune potrivită în cazul RTV este retragerea licenței. Nu putem tolera propaganda Rusiei în România”, a scris Deheleanu pe Facebook.

Continuarea în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Executivul a aprobat acordul cu guvernul Ucrainei pentru construcția podului rutier de frontieră peste râul Tisa| Curierul Național

Guvernul a adoptat, la propunerea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii,...

Gara de Nord are de acum un sistem digital de informare extins

Sistemul digital de informare pentru călători a fost extins...

Liderul chinez Xi Jinping a a fost primit de Emmanuel Macron la Palatul Élysée

Liderul chinez Xi Jinping a început luni o vizită...

Ce rute recomandă poliția șoferilor pentru a evita aglomerația

Poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să ia în...