Aktual24: Vlad Voiculescu: „Când ați auzit vreodată de la domnul Rafila o declarație despre corupție în sistemul de sănătate?”

Data:

Vlad Voiculescu: „Când ați auzit vreodată de la domnul Rafila o declarație despre corupție în sistemul de sănătate?”. În ultimele săptămâni s-a produs un veritabil val de nenorociri în sistemul medical românesc, de la gravide care mor cu zile prin spitale la bolnavi plimbați cu ambulanța până-și dau ultima suflare.

Într-un interviu pentru aktual24.ro, fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu afirmă că guvernarea a pierdut 740 de milioane de euro, bani gratis pentru spitale, „din cauza lenei domnilor de la guvernare, dar și din cauza ticăloșiei unor funcționari pe care PSD și PNL continuă să îi susțină”.

PSD se laudă încă de pe vremea lui Ponta și Dragnea că va construi spitalele regionale. Nu le-a făcut pentru că nu i-a mai rămas nicio lețcaie de la pensiile speciale sau din alte motive?

Pentru că nu au fost și nu sunt în stare. Și nici măcar nu se străduiesc. Și nici nu le pasă. Dacă le-ar fi păsat ar fi adus măcar un singur inginer, un singur arhitect de spital, un singur project manager profesionist în Ministerul Sănătății care să pună umărul la zecile de proiecte de spitale pentru care avem bani europeni disponibili.

România a pierdut fonduri europene de aproape 700 de milioane de euro, care trebuiau să-i fie acordați prin PNRR. Din această cauză șase spitale rămân fără finanțare. Cine-i de vină? UE, cum zice domnul Rafila, PSD, cum zice presa liberă sau Vlad Voiculescu, cum zic televiziunile mogulilor?

Peste 2 miliarde am pierdut deja cu totul, 740 milioane doar de la sănătate. Grija mea cea mai mare este că vom pierde și mai mult decât atât! Din cauza lenei domnilor de la guvernare, dar și din cauza ticăloșiei unor funcționari pe care PSD și PNL continuă să îi susțină.

Citește interviul integral în Aktual24.ro

Citește și: Jumătate dintre judecătorii care se delimitau, în urmă cu 4 ani, de protestele colegilor magistrați au fost promovați de CSM

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Vlad Voiculescu / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ce i se reproșează | Revista 22

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, într-un...

Festival Holistic la Iași | Ziarul de Iași

Festival Holistic la Iași, evenimentul va avea loc în...

Tânără reținută după ce a furat banii părinților și i-a înlocuit cu bancnote false

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești –...