Alin Tișe, atac la susținătorii lui Cîțu: Niște oportuniști

Data:

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, lansează prin intermediul unei postări pe pagina de socializare un atac dur la adresa susținătorilor lui Florin Cîțu pe care îi numește oportuniști. Acesta îi acuză că, odată cu scandalul legat de condamnarea premierului din Statele Unite ale Americii, mulți dintre cei care l-au însoțit prin țară lăudându-l în conferințele județene de alegeri ale PNL, acum au ales să se ascundă. Iar asta, spune Tișe, demonstrează lipsa lor de caracter.

Alin Tișe spune, de asemenea, că liderii care ar trebui să conducă partidul să fie aceia care au cele mai multe voturi primite de la cetățeni, din fiecare județ sau municipiu reședință. Așa cum se știe, aleșii liberali cu cel mai mare număr de voturi sunt președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, și președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Continuarea în ȘTIRILE TRANSILVANIEI.

spot_imgspot_img
Știrile Transilvaniei
Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de susținători ai Dianei Șoșoacă

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de...

Comunitatea LGBTQ+ are un nou centru comunitar în București

Comunitatea LGBTQ+ are de acum un nou centru comunitar...