40.000 de lei pentru un site din subordinea Olguței Vasilescu, de 7 ori mai scump decât piața

Data:

40.000 de lei pentru un site și niște machete, la Salubritate Craiova. Noul website e mai scump de aproape șapte ori decât prețul pieței.

La finalul lunii octombrie, reprezentanții societății de salubrizare a orașului, Salubritate Craiova, au anunțat lansarea noului site al companiei. Din descrierea acestora, noua platformă are o imagine nouă, proaspătă, user-friendly și sub un nou slogan venit să încurajeze și să reamintească mereu de puterea unei comunități: #CraiovaCuratăÎmpreună.

Salubritate Craiova are un nou website

Numai că responsabilii de comunicare au uitat să spună că au dat pe site o sumă uriașă, de aproape șapte ori mai mare decât prețul pieței: circa 8000 de euro.

„Îi chemăm, și de data aceasta, mai aproape de noi, pe noul website unde pot face mai ușor sesizări ori cereri, unde pot beneficia mai simplu de serviciile noastre ori unde pot aplica pentru un loc de muncă, direct online.

Noul website vine să completeze deja existentul www.adapostcanincraiova.ro, făcut pentru și în interesul câinilor cazați la Adăpostul canin Craiova, pe care oamenii îi pot cunoaște direct pe site și care pot fi adoptați mult mai ușor”, se arată într-un comunicat emis de Salubritate Craiova.

Citește și: Aktual24 | O româncă i-a furat inelele de nuntă și logodnă actriței din „Emily in Paris”

39.501 lei cheltuiți la Craiova pentru site și niște machete

Salubritate Craiova a făcut achiziție directă din catalogul electronic de la Pion Media, o firmă din Craiova, și a plătit pentru site 39.501 lei.

Conform unui răspuns transmis către redacția Lupa, prestatorul de servicii s-a angajat ca în această sumă să asigure proiectarea și realizarea site-ului, hosting și mentenanță pe durata realizării acestuia, servicii de design grafic pentru campaniile publicitare realizate de brand pentru perioada de un an, analiză și monitorizare imagine brand in mediul on-line și să acorde consiliere de specialitate.

Ar fi fost lăudabil efortul celor de la Salubritate Craiova dacă la atâția bani craiovenii ar fi putut să își achite facturile online.

Sau măcar atunci când consultau politica de confidențialitate erau direcționați către o pagină nouă din site și nu li s-ar descărca în calculator, tabletă sau telefon un document în format pdf.

Articolul integral, în Știri Craiova


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...