Aktual24 | O româncă i-a furat inelele de nuntă și logodnă actriței din „Emily in Paris”

Data:

O româncă i-a furat inelele de nuntă și logodnă actriței Lily Collins, cunoscută din serialul de succes de pe Netflix „Emily in Paris”, relateaza TMZ, citată de postul KTLA 5 din Statele Unite.

Suspecta, Andreea Cătălina Roșca, în vârstă de 34 de ani, cunoscută și sub numele de „Nicole Morri”, este căutată pentru cel puțin două spargeri prin care a furat bijuterii și carduri de credit din dulapurile unui hotel spa și ale unui studio de yoga, potrivit Departamentului șerifului din Los Angeles County.

Roșca este acuzată de autorități că ar fi fugit cu bijuteriile lui Collins în timp ce actrița se relaxa la un hotel spa în luna mai. Collins își plasase obiectele personale în interiorul unui dulap de spa, inclusiv verigheta, inelul de logodnă și mai multe aparate electronice.

Citește și Parchetul clasează abrupt dosarul de kompromat în cazul jurnalistei Emilia Şercan

Andreea Cătălina Roșca, cunoscută și sub numele de Nicole Morri, călătorește prin tara comițând furturi, au declarat autoritățile.

Polițiștii au declarat pentru TMZ că nu existau semne că dulapul în care Collins și-a depozitat bijuteriile a fost forțat. Roșca a folosit apoi obiectele furate pentru a cumpăra bijuterii în valoare de peste 67.000 de dolari și pentru a-și procura acte false.

Mai multe în Aktual24.

Încă o româncă prinsă la furat în SUA. A folosit banii furați pentru a cumpăra bijuterii de 67.000 de dolari

Încă o româncă prinsă la furat în SUA. Polițiștii din West Hollywood cer ajutorul publicului pentru a localiza o femeie acuzata că a furat bijuterii și carduri de credit din dulapurile unui hotel spa și ale unui studio de yoga și că a folosit fondurile furate pentru a cumpără bijuterii în valoare de peste 67.000 de dolari.

Suspecta, Andreea Cătălina Roșca, cunoscută și sub numele de Nicole Morri, este descrisă că fiind o femeie albă în vârstă de 34 de ani, care are 1,70 m și cântărește 45 de kilograme.

Ea are părul negru și ochii căprui. De asemenea, se știe că aceasta deține o carte de identitate falsă, eliberată în statul Washington sub numele „Nicole Morri”.

În plus, Roșca are legături cu grupuri de furt organizat din România, anunta Fox11. Pe numele lui Roșca a fost emis un mandat de arestare.

Nu au fost furnizate informatii cu privire la modul în care suspecta a avut acces la hotel și la dulapurile de la studioul de yoga și nici la valoarea estimată a bunurilor furate.

Mai multe în Aktual24.


Citește și Israelienii, sfătuiți să nu călătorească în străinătate din cauza creşterii semnificative a antisemitismului

Trei românce prinse la furat în SUA

Trei românce au fost prinse la furat în octombrie în SUA. Înregistrare virală pe YouTube cu trei românce care au fost prinse după ce au furat ochelari de soare dintr-un magazin din Florida. Filmarea a ajuns la peste 2,1 milioane de vizualizări în numai patru zile.

Incidentul a avut loc pe 25 februarie, însă a filmarea a fost postată pe YouTube abia în urma cu patru zile. În filmare, apar trei tinere de origine română care sunt oprite de polițiști în timp ce ieșeau dintr-un magazin din Vero Beach, Florida.

Femeile au fost percheziționate și li s-au confiscat ochelarii de soare. Ulterior au fost duse în încăperea unde se afla personalul de pază al magazinului.

Citește și: Cum luptă o agenție a statului cu traficul de persoane: video cu 500 de vizualizări, plătite cu 100.000 de euro

„Ce s-a întâmplat, nu am luat nimic”, a susținut una dintre hoațe. Ele au spus că au 25 de ani, 26 de ani și respectiv 15 ani, dar că nu au acte.

„Suntem din România”, a spus cea de 25 de ani, care a spus că se numește Anita.

„Nu am furat nimic, nu știu de ce a venit atâta poliție”, a susținut Anita. Cele trei femei au fost apoi încătușate și băgate în mașina sheriff-ului pentru a fi duse la închisoare.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán | SONDAJ

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán,...

SUA testează un tanc dronă, care operează eficient noaptea | Aktual24

SUA testează un tanc dronă, a anunțat Agenția americană...

SUA solicită vânzarea forțată a TikTok, iar UE inițiază noi proceduri împotriva acesteia

SUA solicită vânzarea forțată a TikTok, în condițiile în...

Zelenski rămâne cel mai popular lider european. Într-o țară din UE Putin este apreciat

Zelenski rămâne cel mai popular lider european, aproape jumătate...