Au început lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj | Monitorul de Cluj

Data:

Lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj au început sâmbătă. Spitalul va trebui finalizat până în 2027.

Agenția Națională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate a organizat sâmbătă, 18 mai, ceremonia de spargere a solului pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj, astfel că au început lucrările efective la acest proiect.

La eveniment au fost prezenţi, printre alţii, premierul Nicolae Ciucă, preşedintele PSD Vaile Dîncu, ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila, primarul Clujului Emil Boc, preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe şi primarul comunei Floreşti, Bogdan Pivariu.

În cadrul evenimentului, primarul Emil Boc a precizat că ceea ce s-a întâmplat astăzi la Cluj a fost un moment de istorie pentru Transilvania.

Citește și: România nu mai poate reabilita criminali de război. Leonard Zăicescu, supraviețuitor al Holocaustului: Sunt tineri care nu au habar de pogrom

Lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj vor dura doar 3 ani

„Ce se întâmplă astăzi la Cluj cu siguranţă reprezintă un moment de istorie, nu numai pentru comunitatea noastră de aici şi pentru întreaga Transilvanie.

Ce se întâmplă aici este un moment de istorie şi în egală măsură un moment care demonstrează eficienţa capacităţii noastre de a muncii împreună.

Domnul Rafila ne-a îndemnat să nu vorbim politic. Eu o sa vorbesc şi politic, pentru că oamenii trebuie să ştie. Sunt forţe politice care prin tradiţie istorică sunt adversari politici, dar ştiu să îşi dea mână atunci când este cazul, să facă lucruri concrete.

Aceste forţe politice care astăzi conduc România pot şi au reuşit să îşi dea mâna şi să menţină pacea şi stabilitatea.

Mă bucur că am putut să fiu, în urmă cu câţiva ani, acela care a semnat hotărârea de Guvern că acest teren de 7 hectare să fie dat pentru realizarea Spitalului Regional de Urgenţă”, a declarat Emil Boc.

Continuarea, în Monitorulcj.ro

Citește și: Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Oana Doroşenco / Monitorulcj.ro)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Crosul „Ziua Olimpică” | Oltenia Live

Crosul „Ziua Olimpică” a ajuns la ediția XXIX-a. Evenimentul...

Zilele Hungarikum | Mesagerul de Sibiu

Zilele Hungarikum se află la cea de-a 15-a ediție,...