Autoritățile închid mai multe centre de vaccinare din Galați

Data:

spot_img

Numărul total al gălățenilor uciși de infecția cu virusul SARS-CoV-2 crește, de la o zi la alta, însă, aparent paradoxal, interesul populației pentru vaccinarea anti-COVID este în cădere liberă.

În consecință, autoritățile sanitare locale au luat hotărârea de a închide unele dintre centrele de vaccinare din județul Galați, în vreme ce programul de funcționare în cele rămase active a fost redus. În total, în toată România, 170 de centre de vaccinare urmează să se închidă.

De luni, 14 februarie, șapte centre de vaccinare anti-COVID din județul Galați, dintr-un total de 21, își vor înceta activitatea.

La Tecuci, vorbim despre centrul din incinta Oficiului Prefectural, unde vaccinul administrat era Janssen (produs de Johnson & Johnson – n.r.). Tot la Tecuci, se închide și centrul care a funcționat în sala de spectacole „I. Petrovici”, unde vaccinarea se făcea cu Moderna, potrivit Direcției de Sănătate Publică Galați.

Citește articolul integral pe Viata-libera.ro

Citește și: Bilanț COVID. Aproape 12.000 de cazuri noi și 81 de decese

spot_imgspot_img
Viața liberă
Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related