Bărbatul care şi-a ucis nepoata de opt ani a fost arestat | Monitorul de Botoșani

Data:

spot_img

Bărbatul care și-a ucis nepoata cu cruzime în urmă cu o zi va petrece următoarele 30 de zile după gratii. În vârstă de 32 de ani, acesta a fost capturat după una dintre cele mai complexe operațiuni de căutare a unui fugar în județul Botoșani.

Bărbatul a fost prezentat în fața instanței cu propunerea de reținere pentru 24 de ore sâmbătă după amiază, iar câteva ore mai târziu acesta a fost prezentat din nou în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. Potrivit avocatului din oficiu, Gireadă Dodiță Ilinca, tânărul și-a recunoscut toate faptele și nu va contesta măsură judecătorului de drepturi și libertăți.

Citește și: Legionarii Moța și Marin comemorați în Spania, la 87 de ani de la moartea lor. Monumentul dedicat nu a putut fi demolat

O fetiță de opt ani, din comuna Albești, a fost ucisă de unchiul său, fratele tatălui ei vitreg. Trupul neînsuflețit al copilei a fost găsit în cursul nopții de vineri, undeva la marginea localității de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi.

Anchetatorii au descoperit trupul neînsuflețit al copilei, cu urme de violență. La scurt timp, criminalul a fost prins de oamenii legii după o operaţiune ca în filme.

Citește mai mai multe și vezi imagini exclusive, în Monitorulbt.ro

Citește și: Ar trebui România să trimită Patriot în Ucraina? Ce spun candidații la europarlamentare

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related