Anchetă a polițiștilor din Olt după ce membri ai PNL au distrus mobilierul urban de pe Esplanada Slatina | Reporter24

Data:

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Slatina au deschis o anchetă după ce mai mulţi membri ai PNL au distrus mobilierul urban de pe Esplanada Slatina, lipind materiale textile în culorile partidului.

Liberalii din Slatina au distrus mobilierul urban de pe Esplanada ca să pregătească întâlnirea neautorizată la care sunt aşteptaţi să participe preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi candidatul partidului la primărie.

Adepţii liberali au aplicat silicon pe suprafaţa Esplanadei şi au pus mai multe textile în culorile partidului. Pe subordonanţii candidatului PNL Slatina nu i-a interesat că distrug mobilierul urban, achiziţionat din banii slătinenilor.

Citește și: Legionarii Moța și Marin comemorați în Spania, la 87 de ani de la moartea lor. Monumentul dedicat nu a putut fi demolat

Poliţiştii au fost sesizaţi şi au deschis o anchetă.

„La data de 26 mai a.c., în jurul orei 16:17,  Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Esplanada municipiului Slatina, mai multe persoane lipesc materiale pe mobilierul stradal.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului de Investigații Criminale Slatina pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, transmite IPJ Olt.

Continuarea, în Reporter24.ro

Citește și: Ar trebui România să trimită Patriot în Ucraina? Ce spun candidații la europarlamentare

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: Reporter24.ro)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Bicicleta hibrid creată de un student român, medaliată cu aur | Banatul Azi

Bicicleta hibrid electrică de tip Croazieră, creație a studentului...

Festivalul Cetăților Dacice 2024 | Alba24

Festivalul Cetăților Dacice 2024 se va desfășura în perioada...