Botoșănenii au primit de Ziua Națională o mostră de batjocură din partea autorităților

Data:

Botoşănenii au primit de Ziua Națională o mostră de batjocură. Sutele de oameni care au dorit să vadă parada militară de Marea Unire au rămas cu un gust amar. Chiar și de Ziua Națională, autoritățile au demonstrat că oamenii sunt pe primul loc doar la alegeri.

Programul prezentat de Prefectura Botoşani a respectat întocmai timpii din prima parte, cea a discursurilor autorităților. Ceea ce a urmat, însă, a fost un mare eșec, ce le-a lăsat la sute de botoşăneni un gust amar.

Mai întâi, organizarea a sabotat chiar autoritățile locale. Acestea au ținut discursuri pompoase în Centrul Vechi în faţa detașamentelor de paradă și a câtorva zeci de oameni. Asta pentru că majoritatea botoşănenilor au dorit să meargă direct pe Strada Cuza Vodă pentru parada militară.

Citește și: Ziua Naţională a României / Parada militară de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf

Conform programului anunţat de prefect parada începea la ora 10:30 și ar fi durat până la 11:00. Doar că cei care au ajuns puţin mai târziu au pierdut tot. Ca să nu deranjeze autorităţile locale, deja strânse în zona de defilare, organizatorii au dat drumul defilării la 10:11.

Astfel, la 10:28 deja prezentatorul a anunțat că festivitățile au luat sfârşit, spre nemulțumirea oamenilor care încă soseau în Piața Revoluției.

Mai mult, avioanele anunțate în spațiul public de Prefectul Sorin Cornilă nu și-au mai făcut apariţia pe cerul Botoşaniului. „O organizare mai proastă nu mi-a fost dat să văd de mult timp. Lumea încă stătea la coadă la fasole și cârnați în centrul vechi, când defilarea deja a luat sfârșit. Am alergat cu copilul în brațe să vadă maşinile de pompieri, dar tot ce a mai prins a fost dubele de la penitenciar”, a spus un botoşănean.

Un altul a avut noroc și a prins loc în față, dinainte de ora zece. Totul pentru a vedea avioanele care ar fi brăzdat cerul, în premieră la Botoşani. „Copilul era atât de emoționat că va vedea avioanele. Toata ziua numai despre asta vorbea. După ce s- a terminat parada și jandarmii ne-au spus să plecăm, el mă tot întreba când vin avioanele”, a spus un alt botoşănean.

Continuarea în Monitorulbt.ro

Citește și: Revoluționarul care s-a întors din Italia pentru a monta panouri fotovoltaice în România

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O tânără din Oradea folosește muzicoterapia pentru a ajuta copiii și adulții cu dizabilități | Bihoreanul

O tânără din Oradea folosește muzicoterapia pentru a ajuta...

Copil accidentat într-un parc cu lucrări de mântuială | Gazeta de Stâlpeni

Copil accidentat într-un parc, inaugurat cu mai puțin de...

Un singur candidat la primărie într-o comună din Botoșani | Monitorul de Botoșani

Un singur candidat la primărie într-o comună din Botoșani,...